Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elhagynátok ezért a párotokat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok ezért a párotokat?

Figyelt kérdés
Barátom felpofozott szex közben. De úgy, hogy felrepedt a szám, elkezdett vérezni. Utána kötelezett rá, hogy a véres számmal kezdjem el kielégíteni orálisan, nyomta a fejemet is. Elkezdtem sírni, kértem, hogy hagyja abba, mert nem érzem jól magam. Nem hatotta meg, csak akkor engedett el, mikor kielégült. Máskor is volt durva szex közben, de ennyire nem, ezt már nem élveztem. Félek a következő aktustól.

2020. febr. 27. 22:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog, hogy a BDSM elemeivel változatosabbá lehet tenni az együttléteket, HA MINDKÉT FÉL ugyanúgy és ugyanaddig a határig akarja.

Itt viszont nem erről van szó, egy önző, agresszív barom a pasid, már holnap kib...nám a helyedben a p.csába. Legközelebb megvárod míg megfojt, vagy agyonver?

2020. febr. 27. 23:50
 12/28 A kérdező kommentje:
Attól félek, ha elhagyom, akkor meg is ölne...
2020. febr. 28. 00:09
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Menj latleletet vetetni, nogyogyaszhoz is es jelentsd fel. Kerj tavoltartasit. Te is hallod mennyi not ol meg a parja, ne akarj a kovetkezo aldozat lenni.
2020. febr. 28. 00:55
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez erőszak!

Azonnal hagyd ott! Én fel is jelenteném!

2020. febr. 28. 04:29
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag megerőszakolt

Hagyd el de menj be a rendőrségre is jelentsd fel szexuális bántalmazásért,emberi jogok megsértésért

2020. febr. 28. 04:58
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű hogy elhagynám!!!
2020. febr. 28. 06:43
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal hagyd el! Ez csak durvább lesz!
2020. febr. 28. 07:35
 18/28 anonim ***** válasza:
még mindig vele vagy?!?!
2020. febr. 28. 07:42
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Szüleidnek,testvérednek (ha van),barátoknak,a környezetednek nem tűnnek fel ezek a dolgok?

Az én lányomra merne így kezet emelni!

2020. febr. 28. 07:56
 20/28 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy elhagynám egy ilyen eset után.

(Mondjuk már akkor is, amikor először komolyan felmerül bennem, hogy bántana, ha el akarnám hagyni.)

Félsz a következő aktustól, felmerül benned, hogy "attól félek, ha elhagyom, akkor meg is ölne..."

Szerintem te is tudod, hogy ha vele maradsz ezek után, akkor csak a tétet emeled.

Mi lesz az a fizikai sérülés, lelki trauma, ameddig elmész ebben a kapcsolatban?

Később könnyebb lesz kiszállni, vagy még nehezebb?

2020. febr. 28. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!