Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az izmos, hetente többször...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az izmos, hetente többször edző fiúk tovább bírják az ágyban vagy csak az eszétikai élmény miatt jobb velük?

Figyelt kérdés
Barátnőimmel erről beszélgettünk tegnap és eléggé megoszlott a vélemenyünk.
2020. febr. 27. 19:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Mikike a 6# is én voltam csak xolok!!

:-)

2020. febr. 27. 22:24
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
nagy szellemek ha találkoznak... :D
2020. febr. 27. 22:28
 23/26 anonim ***** válasza:
Nekem esztétika, szerintem nem igen van összefüggés a kettő között
2020. febr. 28. 07:12
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

itt óriási a különbség sport és sport között!

(BÚÚÚ azoknak, akik nullát nem sportolnak, de dobálják a mocskot a sportolókra! Búúú)

Önmagában a sport egészséges és igen, növeli a teljesítményt. Ez nem jelenti, hogy egy lusta disznó nem tud dugni, ez azt jelenti, hogy sportos, aktív élet mellett jobb a keringés, a kitartás, az állóképesség, és még lehetne sorolni és ez mind pozitívan hat a szexuális életre.

Nem lesz nagyobb a farok, nem lesz tompább a farok érzéke és emiatt hirtelen órákig bírja, de általánosságban könnyebben megy az erekció, könnyebb fenttartani, és kevésbé fárad el az ember, főleg a nehezebb pozíciókban.

Mert igen, van amikor azért ér véget a szex, mert az ember kifárad. Lehet akarná még, de egyszerűen elfogy a levegő és pihennie kell, és lehet nem ismert, de ha elfáradsz, magas a pulzus, akkor könnyebben elsülsz (persze át lehet esni a másik oldalra, amikor meggátolja).

És most jön a Sport különbség:

Vannak a kemény testépítők, akiknek az a sport, hogy húsz másodpercig óriási hatást tudnak kifejteni (pl hatalmas súlyzók), és vannak olyan sportolók akiknek a cél, hogy egy órán keresztül tekerjenek mint állat (pl futó/biciklis/kajakozó/úszó)

Gondolom egyértelmű, hogy melyik sport hat ki jobban a szexre.

Jöhetnek a személyes ellenpéldák, de nem tudtok bizonyítékot belinkelni, az egészséges sport ellen. (egészséges alatt nem a szteroidot és porokat értem és nem is az olimpiai csúcshajtást)

Amikor meg valaki olyannal jön, hogy az ő pasija sportol és mégis gyenge az ágyban: Na képzeld el milyen lenne, ha nem sportolna!

2020. febr. 28. 07:56
 25/26 Lacc80 ***** válasza:
Próbáld ki. Én inkább átlagos vagyok, de viszonylag sokáig bírom. De ehhez farok is kell, nemcsak test. Bár biztos számít az erőnlét is.
2020. febr. 29. 07:51
 26/26 anonim ***** válasza:
Általában a sovány magas srácok izom nélkül jobban tudnak dugni, és a farkuk is nagyobb mint egy kigyúrt impotens fosnak.
2020. márc. 5. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!