Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az izmos, hetente többször edző fiúk tovább bírják az ágyban vagy csak az eszétikai élmény miatt jobb velük?
Mikike a 6# is én voltam csak xolok!!
:-)
itt óriási a különbség sport és sport között!
(BÚÚÚ azoknak, akik nullát nem sportolnak, de dobálják a mocskot a sportolókra! Búúú)
Önmagában a sport egészséges és igen, növeli a teljesítményt. Ez nem jelenti, hogy egy lusta disznó nem tud dugni, ez azt jelenti, hogy sportos, aktív élet mellett jobb a keringés, a kitartás, az állóképesség, és még lehetne sorolni és ez mind pozitívan hat a szexuális életre.
Nem lesz nagyobb a farok, nem lesz tompább a farok érzéke és emiatt hirtelen órákig bírja, de általánosságban könnyebben megy az erekció, könnyebb fenttartani, és kevésbé fárad el az ember, főleg a nehezebb pozíciókban.
Mert igen, van amikor azért ér véget a szex, mert az ember kifárad. Lehet akarná még, de egyszerűen elfogy a levegő és pihennie kell, és lehet nem ismert, de ha elfáradsz, magas a pulzus, akkor könnyebben elsülsz (persze át lehet esni a másik oldalra, amikor meggátolja).
És most jön a Sport különbség:
Vannak a kemény testépítők, akiknek az a sport, hogy húsz másodpercig óriási hatást tudnak kifejteni (pl hatalmas súlyzók), és vannak olyan sportolók akiknek a cél, hogy egy órán keresztül tekerjenek mint állat (pl futó/biciklis/kajakozó/úszó)
Gondolom egyértelmű, hogy melyik sport hat ki jobban a szexre.
Jöhetnek a személyes ellenpéldák, de nem tudtok bizonyítékot belinkelni, az egészséges sport ellen. (egészséges alatt nem a szteroidot és porokat értem és nem is az olimpiai csúcshajtást)
Amikor meg valaki olyannal jön, hogy az ő pasija sportol és mégis gyenge az ágyban: Na képzeld el milyen lenne, ha nem sportolna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!