Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az izmos, hetente többször edző fiúk tovább bírják az ágyban vagy csak az eszétikai élmény miatt jobb velük?
10#
Hol olvastál testépítést?
Mind1.
Amúgy se értesz hozzá,akkor kár vergődnöd ezzel.
Vegyél a nyakadba 120 kilót,és guggolj vele 10 et .Majd megint 10 et.Majd megint tizet.
Nem kell több,csak csinálj tizes ismétléseket.
És utánna okoskodj ,hogy kell e állóképeség,ha össze nem estél a levegővétel közben,és a szived még helyén maradt ,vagy kiugrott,és ha ki tudtál támolyogni a buszig.
A sokismétléses edzésröl valami fogalom?
15-20 felett? Az nem állóképesség?
Hagyjuk is..Biciglizz inkább.
#10 ki beszelt itt testepiesrol?:D mit magyarazol ha olvasni se tudsz..
heti tobb alkalom edzes. Nem volt szo konkretabbrol..
"Vegyél a nyakadba 120 kilót,és guggolj vele 10 et .Majd megint 10 et.Majd megint tizet."
Én 160kg-al nyomok fekve, de 2l tejet meg egy 2kg-os kenyeret nem bírnék elvinni 20km-re egy csíkos szatyorba, pedig erre bármelyik falusi öregasszony képes...
Mikike!
Alapjában véve igaz ,amit írsz.Csak a kontextus nem .
Jokat szoktál irni,de ez most sztem..nem ide való.
Mostmár egy átlagos ,kondibajáró sráctól,aki izmos,nem feltétlen gyúr,hanem edz akár súlyokkal,akár futópadon,ketlebellel,tök tudja hogy,te eljutottál a koxig.Itt mindenkinek a 120 kilós benga hustornyok jutnak eszébe?Az átlag 20ezer,aki csak jo kondiban van,az nem fér be a képletbe sehogysem?
Ezen a gondolatmeneten akármelyik élsportról beszélünk,mindenhol jelen van a szer.
De itt nem extrém dolgokrol volt szó.Hanem arrol a ki.aszott ,alapvető tényről hogy egy sportoló állóképessége jobb,mint egy semmitse csináló egyén állóképessége.
Másként már nem tudom leírni!
10. vagyok megint.
14.:
Vegyél egy tojást a kezedbe és fuss el vele 10 kilóméterre.
Aztán meglátod melyikhez kell a kettő közül több kitartás. A nőbe se csak 10 lökés kell aztán jöhet a pihenő, bármilyen új is ez az információ számodra.
10#
Már megint ahhoz szolsz,amihez nem értesz.:)
Sehogysem tiz lökés az tesó,ha beszorzod.
Te csak futkározz addig a tojásokkal én intézem a nyomásokat
Több szögből,és intenzitással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!