Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az izmos, hetente többször...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az izmos, hetente többször edző fiúk tovább bírják az ágyban vagy csak az eszétikai élmény miatt jobb velük?

Figyelt kérdés
Barátnőimmel erről beszélgettünk tegnap és eléggé megoszlott a vélemenyünk.
2020. febr. 27. 19:23
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
83%
Nekem egy konditerembe járós párom volt és átlag alatt volt a teljesítménye. Sokkal hamarabb fáradt, mint egy nem gyúrós pasi, és nem csak a szexben.
2020. febr. 27. 19:25
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam van 15 kiló felesleg kb. Egy menet kb 20 perc és max 6 menetet bírok. Mivel "hálás" vagyok amiért lefeküdt velem egy nő, e mellett még foglalkozom is azzal hogy neki mi a jó. Aki jó testű az sok szempontból inkább magára figyel mint másra. Esélyesebb hogy ebben a témában is.
2020. febr. 27. 19:33
 3/26 Egyszerű srác ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, teljes egészében csak az esztétika. Az, hogy ez pozitív vagy negatív irányba tesz hozzá, mindenki döntse el maga. :)
2020. febr. 27. 19:38
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Csak az esztétika, amúgy semmilyen összefüggés nincs.
2020. febr. 27. 19:44
 5/26 anonim ***** válasza:
26%
A többségének azt a pici farkát is művészet felállítani....
2020. febr. 27. 20:09
 6/26 anonim ***** válasza:
73%

Hát persze hogy nincs semmi összefüggés azzal,hogy valaki jó erőben van e,vagy egy löttyedt hájtömeg.

Nyilván a sport és az egészséges életmód semmit se számít,kitartásban,állóképességben sem,amikor fizikai aktivitásrol van szó.

Ezért kell lehetőleg tv nézni egész nap,és meg se mozdulni véletlenül sem.Mert ugye,minek?

Azért már az ésszerűséget és a biológia törvényszerűségeit ne akarjuk megcáfolni.

Az más kérdés,hogy vkinek milyen a technikája,vagy a méretei ,vagy épen kezdőként elsül 2 perc alatt stb..

Ezeknek nincs köze a sporthoz, a fizikai állóképességhez

Az egészségnek viszont igen..

De majd jönnek ugyis és megcáfolnak..:D

2020. febr. 27. 20:20
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet altalanositani de aki edzeni jar valoszonuleg jobb kondicioban van, eszettebbek az izmai, a szive a tudeje stb. Ez igenis szamithat az agybeli teljesitmenyben, valoszinuleg nem faradnak el olyan hamar. Persze az hogy ki mennyi ideig birja a szexet a fizikai ingert, az mas teszta, annak nem sok koze van ehhez. Van aki elsul 5perc alatt, van aki orakig birja. Ez teljesen mas. De ha veszunk ket pasit aki ugyanolyan jol birja visszafogni az orgazmust, de az egyik tulsulyos/nem edzett, a masik pedig jo kondiban van akkor az utobbi biztos h jobban fogja birni/kevesbe fog lihegni/izzadni etc

Viszont a szex nem csak ebbol all, szamit a tapasztalat, a figyelmesseg, gyengedseg vagy epp az azonos fetisek stb. Sok osszetevos a jo szex:)

2020. febr. 27. 20:21
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm 7#

Pont igy gondolom én is.

6#voltam.

2020. febr. 27. 20:24
 9/26 A kérdező kommentje:
#6 és #7 én is veletek értek egyet 💪
2020. febr. 27. 20:32
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

6. és 7. mégis melyik univerzumban kitartást adó sport a testépítés? Legjobb esetben 10szer tudnak felemelni egyszerre valamit, aztán pihennek. Az izmaik úgy vannak kiépítve, hogy hatalmas megterhelés pár percig, aztán pihenő.

Jó álló képességet, kitartást a futás, az úszás, a kerékpározás ad. De a súly emelés... az nem hosszú távú dolog.

2020. febr. 27. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!