Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet hulyeseg, de nem hiszem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hulyeseg, de nem hiszem el, bogy valaki full meleg. Ha ele rakunk egy 10/11-es csajt meztelenul, tuti hogy fel all neki, onnantol kezdve pedig tagadhatatlan h a csajokat is kivanja Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

2020. febr. 27. 13:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
68%
Ezzel annyi a gond, hogy nekem már full heteróként se nagyon áll fel meztelen csaj látványától, már nem elég a látvány. De ettől függetlenül én sem tudom felfogni, hogy a melegek egy gyönyörű lányt, hogy nem látnak szépnek. Még a heteró csajok is megszokták bámulni a nagyon szép lányokat, és nyíltan elismerik, ha nagyon szép egy lány.
2020. febr. 27. 14:39
 12/26 anonim ***** válasza:
94%
#11 a melegek is elismerik, hogy nagyon szép egy lány, csak nem vonzódnak hozzá szexuálisan
2020. febr. 27. 14:58
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

11#

Te ,én ,és bármelyik hetero férfi ugyanúgy meg tudjuk állapítani például a strandon,hogy egy pasi kva jol néz ki,esztétikusan arányos,szélesvállú,izmos stb..nem?

Ettöl még nem fogjuk képzeletben felpróbálni.

Csak van az embernek egy viszonylagos szépérzéke mindenhez,az emberi testhez,kinézethez is.

2020. febr. 27. 15:07
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

,,Tarsadalmi faszsag" - Nagyon jó a vitakultúrád. ;)

Ha meg egyszer meleg valaki, akkor nem fog felállni neki egy csajra.

2020. febr. 27. 15:18
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
ok boomer
2020. febr. 27. 15:22
 16/26 anonim ***** válasza:
90%

"Te ,én ,és bármelyik hetero férfi ugyanúgy meg tudjuk állapítani például a strandon,hogy egy pasi kva jol néz ki,esztétikusan arányos,szélesvállú,izmos stb..nem?"

Igen, de leplezni szoktuk, hogy figyelünk más férfiakat, és soha nem beszélünk ilyesmiröl, hogy egy férfi jól néz ki, mert akkor azt hiszik, hogy.... Viszont a lányok nyilvánosan is dicsérgetik egymást.

2020. febr. 27. 15:27
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy hülyeség.
2020. febr. 27. 15:42
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Jól látod hülyeség, egy teljesen melegnél annál már sokkal jobban kondicionálódtask a vágyak, hogy csak úgy megváltozzon. Te sem fogsz ráizgulni egy 10/20-as fickóra sem melegként.

Ha ennyire nem tudsz elfogadni másokat akkor miért kérdezed???

2020. febr. 27. 16:54
 19/26 Lacás1976 ***** válasza:
100%
Aki meleg az a férfiakhoz vonzódik ez ilyen egyszerű. Kell hogy pasi, fiú legyen, legyen farka stb. Melegként meg tudom különböztetni ugyam a szép nőt a csúnyától, de ez számomra amnyira izgató mint egy szép villanyoszlop 😁 Ha meg is kéne dugnom fiúkra gondolnék közben....
2020. febr. 27. 18:50
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, neked felállna a farkad egy eszméletlen jó testű meztelen pasi látványától?

Megkívánnád? Szexelnél vele?

2020. febr. 27. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!