Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki itt kamu profillal nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki itt kamu profillal nőnek adja ki magát, az mind meleg?

Figyelt kérdés
Vagy mi a cél? Miért verik át itt az embereket egyes felhasználók?
2020. febr. 17. 22:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyenek? Mivel verik át őket? Most ha odaír valamit egy férfi egy olyan kérdéshez hogy "Lányok mit gondoltok..." azzal nem leszel annyival hátrébb. Tegyük fel 10-ből kettő csávó válasza. Még néha látszik is hogy csávó az írásból vagy nem is rejtegeti hogy csak trollkodik.

Nem látom mivel verik át itt az embereket. Annyi gógyija mindenkinek van hogy kikalkulálja hogy most valaki segíteni akar az adott témába vagy csak beszól egy troll, nem?

2020. febr. 17. 22:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

én meleg vagyok, és van, amikor a férfi "énemmel", van amikor a női "énemmel" válaszolok egy-egy kérdésre.

Sose adom ki nőnek magam, de van, amiben kvázi női szemmel, vagy gondolkodással tudok használható tanácsot adni.

Ilyenkor tényleg bizom benne, hogy segitséget jelent a kérdezőnek a válaszom, hiszen hiteles válasz, nem átverés.

2020. febr. 17. 22:18
 3/11 anonim ***** válasza:
ja, bocs, #2 vagyok, és nem vettem észre, hogy szexualitás kategóriában van a kérdés. Na, ebben a kategóriában nem szoktam válaszolgatni semmilyen formában, csak emberek, kultúra, szépség és divat, sport, és hasonló, nem 18 karikás topicokban
2020. febr. 17. 22:21
 4/11 A kérdező kommentje:

Volt pl h kamu női fotót küldött itt valaki"magáról" Mondta h én is küldjek képet arról. Nem küldtem. Nekem az exem is beregisztrált régen ide. Anno még az én emailemmel. Kíváncsiságból ráírtam onnan. Mondta h 24 éves férfi...

De volt még pár hasonló

2020. febr. 17. 22:23
 5/11 anonim ***** válasza:

Kettes: Szerintem ez teljesen rendben van. :)

Kérdező: Hát nem tudom. Én nem futottam még ilyenbe bele. Meg amit érzem hogy kamu átugrom... :)

2020. febr. 17. 22:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Mert melegek, van mert egyfajta szórakozásnak fogják föl. Ugyanaz mint a fb-n, akik mindent össze vissza kamuznak egy adott témában. Nem új keletű dolog ez.
2020. febr. 17. 22:39
 7/11 anonim ***** válasza:

#2 vagyok. Hát nem tudom. Én is nagyon sokszor érzem azt, hogy bakker, mivel vagyok én rosszabb vagy kevesebb másoknál, hogy nem lehetek soha szerelmes? Nem elég nagy a mellbőségem? (irónia)

És egyszer-kétszer, nagyon borús pillanataimban átsuhant már az agyamon, hogy milyen jó lenne egyszer, ha egyszer esélyem lenne rá, hogy beleszeressen a lelkembe egy srác. Persze erre csak úgy lenne mód, ha nem tudná, hogy kivül nem nő vagyok...

De persze ez csak egy gondolat, sohase mennék bele ilyen játékba, nem csak azért, mert inkorrekt, aljas dolog, hanem azért sem, mert előbb-utóbb úgyis csak csalódás lenne a vége mindkét oldalról. És amúgy sem kenyerem a hazudozás.

Mindezt csak amiatt mesélem el, hogy lehet, hogy másoknál is hasonlóan indul az ilyesmi, csak ők meg is csinálják tényleg.

2020. febr. 17. 22:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Valahol egyébként ez nagyon nehéz helyzet

szeretnék hetero férfi barátokat, haverokat, bármiféle hátsó szándék nélkül, csak mint ahogy ők haverkodnak egymással, de sosem jött össze, mert mindig megérzik rajtam, hogy frusztrált vagyok, nem tudok csajokról dumálni, stb.

szeretnék szerelmes is lenni, de azt sem lehet, mert nincs meg hozzá a karosszériám.

Csak a légüres tér marad, a frusztrációk, a bezárkózás, és a netes fórumok, ahol arctalanul, előitéletek és félelmek nélkül lehetek hasznos, egyenrangú tagja a társadalmonak. (Amire a való életben a hetero emberek eleve nem adnak esélyt)

2020. febr. 17. 22:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mind meleg, kb. fele-fele arány, de ugyanúgy becsapja magát mindegyik. Az egyik azért mert a bókok, a szándék nem neki szól hanem az általa átküldött netről letöltött képnek, a másik azért mert bár azt hiszi, de tulajdonképpen nem lesz semmivel sem több azzal hogy szívat másokat. Csak elnyomja a saját problémáit a helyett hogy szembenézne vele és leküzdené őket!
2020. febr. 17. 23:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem, csak unatkozó valakik.
2020. febr. 17. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!