Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgatja hogy felcsatolhatóval tegyem magamévá? Ez nem utal arra hogy meleg?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Párom 40 éves és most másfél év után derült ki hogy jó 10 éve úgy maszturbál hogy közbe ujjaza magát sőt néha feldugott ezt azt. Most árulta el hogy izgatja hogy felcsatolhatóval elégítsem ki. Teljesen kibuktam rajta. Nem merem neki elmondani hogy szerintem ez nagyon homokos dolog és iszonyodom tőle. Nem férfias a viselkedése sem neki. Férfiak és nők véleményére is kíváncsi lennék2020. febr. 16. 12:26
2/7 anonim válasza:
Egy férfi véleménye:
Az ujjazós dolog önmagában nem egy olyan dolog ami arra utalna hogy meleg. Mert nagyobbat lehet úgy élvezni, sokan szeretik.
De az hogy szeretné hogy megdugd háááát...
De ami nálam az I-re ráteszi a pontot és azt mondom lehet hogy bi vagy meleg az hogy azt mondod nem viselkedik vérfiasan.
3/7 anonim válasza:
Én is szeretem ezeket, de én bi vagyok. Nekem csinálja a párom.F
4/7 A kérdező kommentje:
Állítása szerint férfivel soha nem lenne. De a viselkedése a kiállása olyan visszafogott nem férfias. Az ágyban meg a hagyományos szex nem megy csak gyógyszerrel jó fél éve. A nyalást pl nem szereti. Lelankad tőle. Nekem ez is fura
2020. febr. 16. 12:38
5/7 anonim válasza:
Nem meleg, bár utalhat némi bi hajlamra. Akár így, akár úgy másfél évnél azért korábban illett volna jeleznie - ez nagyobb gond, nem az hogy mire vágyik.
6/7 A kérdező kommentje:
Eddig senkinek nem mondta el. És nem is mondta volna ha rá nem vezetem de soha nem gondoltam volna róla. Annyira mást mutatott magáról szexuális téren. Teljesen kikészültem. Nem tudom van e értelme folytatni. Nekem igy is nehéz rá férfiként tekintenem ahogy viselkedik de azután nem tudnék :(
2020. febr. 16. 12:46
7/7 anonim válasza:
Nem csoda, hogy a férfiak nem mernek nyitni a prosztataorgazmus felé :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!