Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi egy csinos nő utcán való meztelenkedése esetén felháborodik és ideges lesz akkor meleg vagy frigid?
Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 08:46
2/10 anonim válasza:
Szinte bármelyik férfi felháborodik ilyen helyzetben, ha ott van a felesége/barátnője.
3/10 anonim válasza:
Már hogy meztelenkedik, mit jelent az nálad?
5/10 anonim válasza:
Hát ha én látnék egy pucér csajt az utcán, az első gondolatom az lenne, hogy sárga lapos vagy/és be van drogozva. Ha nem hagyná, hogy ráterítsem a kabátom és hívjam a rendőrséget, hanem csak mondjuk vihorászna, meg beszólogatna, hogy frigid vagyok, akkor nekem is felmenne az agyvizem.
Elvégre gyerekek is lehetnek az utcán.
6/10 anonim válasza:
Nem, csak ilyen az értékrendje. Ha meztelen nőt látnék az utcán naná, hogy megnézném (ki nem), de nem tartanám helyénvalónak.
8/10 anonim válasza:
Ha majd a gyerekeddel sétálsz az utcán és akkor látsz egy ilyet akkor majd te is fel leszel háborodva.
9/10 anonim válasza:
#8 Hacsak nem a merev farkát húzogatja előttünk, akkor miért lennék? A meztelen emberi test nem valami ördögtől való szörnyűség, bármennyire is sulykolja a bigott múlt.
10/10 mikeXxX válasza:
Nem vagyok se meleg és frigid sem egy fikarcnyit sem de engem is felháborítana a dolog ez nem oda való lehetnek gyerekek is meg ezer más dolog bár szex volt nekem is szabadban meg kocsiban is de azt úgy hogy saját örömre és nem mások szeme láttára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!