Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti megtennétek ezt neki? Benne lennétek?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek van egy kis félelme attól ha egy srác melltartóban látja. Mert 15 éves korában a barátja kitett róla egy fehérneműs képet a netre és ő teljesen összeomlott lelkileg. Most 19 és azóta az első barátja vagyok. Sosem volt még része jó szexben. Volt egy olyan kérése/ötlete hogy csináljuk azt hogy én a hátára fektetem az ágyon és úgy nagyon lassan és gyengéden levetköztetném. (Aztán meglátjuk mi lesz-ezt már én teszem hozzá) mit gondoltok? 20F2020. febr. 26. 17:44
3/12 anonim válasza:
Nem. Vetkőzzön le ha akar valamit.
4/12 A kérdező kommentje:
És hogy oldanátok a félelmét, feszültségét? (Csak tippet/tanácsot kérek, nem vagyok tapasztalatlan csak “szűz” lánnyal még nem voltam)
2020. febr. 26. 18:02
5/12 anonim válasza:
persze, hogy megtenném, egy kicsit sérült lelkileg és feszélyezve van, minden úgy történne, ahogy neki jó, egyáltalán nem siettetnék semmit, mindenben a partnere lennék, ezzel egy nagyon erős bizalom és szeretet fog kialakulni, úgyhogy hajrá ;)
6/12 anonim válasza:
Simán megtenném, sőt élvezném is, és a végén ő venné le a melltartót nem én :D
7/12 A kérdező kommentje:
Mások?
2020. febr. 26. 18:29
8/12 anonim válasza:
#4: Sok-sok simogatás, ölelés, puszi, csók. Dicsérd, hogy nagyon szép, nagyon szereted, nagyon kívánod. Ne siettess semmit, hagyjál bőven időt az előjátékra.
9/12 anonim válasza:
A 8-asnak tulajdonképpen igaza van.
Érezze a türelmet és elfogadást. Persze áll a farkad, letépnéd róla a ruhát de a vetkőztetést a saját érdekedben kezeld megértően.
Adj neki pozitív visszajelzést ha levesz egy ruhát, hogy érezze a teste iránti vonzódást, szeretetet.
Ne durr a közepébe! Gyertyafény, beszélgetés. Lépésről-lépésre!
Ha elmondja hogy hátárafekve jobb lenne, akkor hagyd neki. Te csak segítsd, támogasd, nagyon finoman vezetheted, de a döntés legyen az ő kezében amíg nem oldódik fel. Utána vágyni fogja a meztelenséget előtted.
10/12 anonim válasza:
Szerintem is csináld azt amit az előtted levők mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!