Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mikor mondjátok az alkalmi szexpartneretekre azt h nem akartok többet vele találkozni? 22L
Mik a kiváltó okok?
Csak érdekel. Nem keresek szex pajtit.
Lett egy komolyabb kapcsolat, vagy lett egy jobb dugópajti
Ezenkívül a nő hülye stílusa is taszító lehet, vagy az esetleges alapvető higiénia hiánya, ami extrém eset de elképzelhető, ha a nő nagyon belekényelmesedett a témába
Nekem pl a legutóbb a szex baromi jó volt a lánnyal, de olyan egyéb elvárásai voltak, amiket nem voltam hajlandó betartani.
Alapvetően egy hangosabb ember vagyok, erre elkezdett csitítgatni, hogy halkabban...márhogy az utcán járva-kelve. Utóbb kiderült, hogy ezt max kéthavonta lejátssza más ürgékkel is XDDD
Amikor követelöző lesz, s számonkérő...
43/F
Amikor már nem fér bele az idömbe.Pld tavaly volt 3nö párhuzamosan,akikkel találkozgattam.Az utazás is gondot okozott,es nem volt már egy nap nyugtom sem.Vagy hívott,vagy rámírt,vagy programot akart csinálni.plusz dolgozni is kell..Én ezt már nem tudtam leszervezni még úgy sem,hogy ketten tudtak arrol,h van más is.
Semmire se volt idöm.Többet ilyet nem csinálok.
alkalmi szexpartnernek a lényege, hogy amíg nincs jobb vagy amíg nincs idő másra, addig együtt jól érezzük magunkat.
Szóval, ha már nem érzed annyira jól magad vele, ha már van több időd kapcsolatot keresni vagy már van jobb, akkor ennyi volt. Nem rakéta tudomány, azt el kell fogadni, hogy az alkalmi az kb a negyedik opció a kielégülésre, első a nagy szerelem, második a kis szerelem, harmadik a barátság extrával, negyedik az alkalmi, ötödik pedig qrva vagy maszturbálás. Persze a sorrend mindenkinél más.
Előfordulhat hogy elkezdek többet érezni irànta, ilyenkor is meg kell állítani a dolgot. Àltalában ez a leggyakoribb, ha valakivel nem jó elsőre, általában nincs második alkalom, szóval ez még egy másik lehetőség
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!