Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szerettek abban, amikor leszopjátok a párotokat?
Figyelt kérdés
Az, hogy a párotok élvezi, az szerintem nem kérdés :) de ti mit élveztek benne? Nem megalázó ez néha?2020. febr. 24. 17:45
1/12 anonim válasza:
Semmi megalázót nem látok benne. Nagyon élvezem mert felizgat.
2/12 anonim válasza:
Szeretem érezni ahogy megduzzad, ahogy kíván.
Isteni érzés
3/12 anonim válasza:
Te mit élvez el a punci nyalásban
Ugyan ez a helyzet a kukival
5/12 anonim válasza:
Felizgat,látni,hogy élvezi,megfeszült testtel a számba élvez...
6/12 anonim válasza:
Felhőcske felhasználóval vigyázzatok mert egy volt prosti aki férfigyűlölő.Azt hiszi,h o használhassa a pasikat amikor kénye kedve van és közben olyan dagad mint a kis böndő a mesében!
7/12 anonim válasza:
Na én nem lány vagyok, de én a nyalásban azt élvezem, ha a páromnak láthatóan (hang, kéjes arc, becsukott szemek, bőrpír, stb.) örömet tudok okozni. Szerintem a nőknél is ugyanez a helyzet. Ez valami szociális dolog.
8/12 anonim válasza:
Leginkább azt szeretem benne, hogy élvezi :) Meg felizgat. Számomra nem megalázó, ahhoz az kéne, hogy a párom megalázóan álljon hozzá.
10/12 anonim válasza:
Ha megalázó lenne, nem csinálnám...
Azt, hogy a számban van a kemény lüktető farka, nyög közben stb
NEM KÉREK PRIVÁTOT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!