Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha nektek megjött a párotokat ettől függetlenül kielégítitek?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor ő kér meg rá, vagy magatoktól teszitek?2020. febr. 20. 14:01
1/17 anonim válasza:
Persze. Nem kér meg rá, magamtól szoktam. Bár mi szexelünk is akkor, ha nem vagyok nagyon rosszul és nincs nagy mennyiségű vérzésem.
2/17 anonim válasza:
Te valami főnyeremény lehetsz.
Nekem akkor se jut szex, ha az asszonynak nincs meg.
3/17 anonim válasza:
Az állapotomtól és a kedvemtől függ. Ha épp szarrá görcsölöm magam, akkor nem igazán az a legfontosabb, hogy kiverjem neki. Ha úgy alakul, akkor megteszem persze.
4/17 anonim válasza:
Hasonló, mint az egyesnél. Párom sokkal jobban élvezi a behatolást, mint a többi szexuális tevékenységet, szoktunk menstruáció alatt is szexelni, amikor nem vagyok rosszul, főleg mert csak hétvégente vagyunk együtt, úgyhogy nem fogunk emiatt egy hétvégét kihagyni. Ha túl sok a vér, akkor a zuhany alatt. :D Ha pedig nekem nem lenne kedvem szexelni, de ő igényelné, akkor mindenképp kielégíteném máshogy, hacsak nem lennék nagyon rosszul. De ilyen még sosem volt, nekem nagyobb a libidóm, mint neki.
5/17 anonim válasza:
Ha meg van akkor csúcsra járok azaz csak a szex jár a fejembe non-stop. Kérés nélkül pár napig kényeztettem a férfiasságát
6/17 anonim válasza:
Kb mint első.
Nem kell kérnie, ez természetes. Én is jobban kívánom az átlagostól, ő pedig mindig azt mondja: Jó katona vérben is harcol :D
7/17 anonim válasza:
Akkor is megteszem ha nem kér meg rá, de szexelni is szoktam közben
8/17 anonim válasza:
Egymást elégítjük ki olyankor is.
9/17 A kérdező kommentje:
Ezek szerint csak én fogok ki olyan nőket, akiknél semmi szex.
De a sz**ásért is szinte könyörögni kell :(
2020. febr. 20. 17:26
10/17 anonim válasza:
Kérdező,hogy hogy ilyen az asszony? Mi az indok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!