Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha nektek megjött a párotokat ettől függetlenül kielégítitek?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor ő kér meg rá, vagy magatoktól teszitek?2020. febr. 20. 14:01
11/17 A kérdező kommentje:
Nincs szex mert véres.
Szpni annyira nem szeret, vagy fáradt, vagy inkább filmezzünk😀
2020. febr. 20. 17:37
13/17 anonim válasza:
Én a menstruációm első 2-3 napjában nem vagyok túl jól. Ilyenkor én sem kívánom a szex semmilyen formáját. A 4. naptól szoktam jobban lenni, akkor orál jöhet, de szexelni csak akkor szoktunk, ha teljesen elmúlik.
14/17 anonim válasza:
Masfel evig mindig szptam, kivertem neki, szex volt. Aztan rauntam, hogy miutan elelvez elvagyok felejtve, eszebe nem jutna kinyalni, vagy simogatni lent. Azota neha ramszol, hogy verjem ki, en meg mondom, NEM. Mindennek megvan az oka.
15/17 anonim válasza:
mi akkor is szexelunk, nem gorcsolok, nem hisztizek, es nem is nagyon verzek.
16/17 anonim válasza:
Előző partnereimmel nem volt szex olyankor (nekik ez nem fért bele) , de ha igényük volt rá, kielegitettem őket máshogy. Jelenlegi párom alapból inkább behatolás párti, orál és kézimunka csak előjáték gyanánt szokott lenni, viszont egyáltalán nem zavarja a vér. Amúgy sem vészes a vérzésem, mert tabit szedek. Szóval törölköző alám és mehet a dolog.
17/17 anonim válasza:
Szoktunk szexelni. Nagyon élvezzük. Sokkal szűkebb a punci és jobban érzi a farkamat is. Vigyázni kell, mert takarítás lehet a vége :D
Ma is csináltuk, úgy nézett ki utána az ágy, mintha egy gyilkosságot kovettem vna el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!