Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet baj abból, ha nagy dildóval szeretek masztizni? (lány vagyok)
Csak legyen pasi aki elfogadja, hogy amikor ő nem elég, akkor beveted a dildót, esetleg hajlandó használni is rajtad. Azért csinálj valamit pasikkal is ne csak ezzel.
Amúgy egyszer tuti megnézném hogy csinálod ekkorával :D
Hát ahelyett hogy inkább a hüvelyedet erősítenéd és szűkítenéd ahelyett tágítod magad a végtelenségig. Szülésnél jól jöhet majd, de nagyon nehezen fogsz találni olyan partnert akinek ekkora pénisze van.
Nekem elég vastag farkam van, fiatalon volt is rá precedens, hogy nem jött össze az aktus emiatt, mert a lányank fájdalmas volt. Életemben egyszer hozott össze a sors egy 2 gyerekes nővel, aki annyira tág volt hogy nem tudtam elmenni óvszerben, szó szerint lötyögtem benne. nagyon furcsa élmény volt, és bevallom őszintén emiatt nem is akartam folytatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!