Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy hosszú párkapcsolatban, nem vágytok arra hogy idegennel szexeljetek? Nem gáz az hogyha kimondtátok a boldogító igent, akkor már mással nem lehettek?
Igen, évente egyszer kétszer előfordul. Megoldom diszkréten. Egy két alkalom és jó ideig nem vágyom másra.
Es ahogy előttem is írják, az újdonság varázsán kívűl semmivel nem jobb. Egyik fsz olyan mint a másik.
10. szépen megfogalmazza a lényeget, mert a pénisz tényleg csak pénisz, és a punci is csak punci, a lényeg, hogy ki van mögötte. És persze ha házas vagy, akkor feltételezhető, hogy akivel együtt vagy, azzal tényleg szuper a szex, vagy legalábbis szuper volt valamikor, ami azt jelenti, hogy megint lehet fejlesztéssel.
Én "nyitott fantázia" párti vagyok, ami nem azt jelenti, hogy mindenki dugjon mindenkivel kapcsolaton belül, hanem hogy ha vannak közös fantáziák, amiben szerepel valahogy más ember is, de erre mind a ketten gerjedtek, vágytok és oké számotokra, akkor hajrá, ez nem fogja tönkre tenni a kapcsolatot. Főleg ha van már elég tapasztalatotok és volt kiélés is. Akkor jobban tisztában vagytok a dolgokkal. Ha pedig teljesen amatőrként jöttetek össze, akkor meg úgy sem mertek belevágni semmi komolyba, mert féltek tőle.
De kérdésre: hogyafenébe ne vágyna egy ember néha egy idegenre. Ez nem csak nők, ez férfiaknál is van. Az ember gyarló, és vannak fantáziák, főleg amikor egy olyan fázisban van a kapcsolat, ahol kevés a szex vagy éppen "olyan" kedvetek van. De ha azt nézzük ezer ilyen "fantáziálok róla, de nem teszem meg" dolog létezik egy felnőtt ember életében: felmondok és világot körbe járom; jól összepofozom a kollégámat; eladom a mostanit és veszek egy sportkocsit... lehet sorolni. Fantázia és vágy.
De a boldogító igenhez: Szerintem ha nem vagytok lekorlátozva és nem emlékeztetitek egymást folyton, hogy "nemszabad", akkor nem lesz ez az érzés meg. Ha úgy állsz hozzá, hogy ha szeretnél elmehetnél egy idegennel, vagy hogy pároddal fantáziáltatok már többesről és mindenki benne van, akkor már elvász a korlát. Szerintem ez akkor idegesítő, ha mondjuk a párod annyira féltékeny típus, hogy még arra is kiakad, ha megtudja, hogy fantáziáltál valakiről és folyton a fejedhez vágja, hogy tilos. Akkor vannak azok a felindulások, amikor csakazért is meg akarod tenni a tiltott dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!