Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit szerettél de egyszer bántott azt soha többet nem tudnád szeretni?
Figyelt kérdés
2020. febr. 22. 23:11
1/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire szerettem és mennyire bántott. Szóval lehetne picit konkrétabban?
2/7 anonim válasza:
Milyen értepembe bántott? Fizikailag vagy mentálisan? Ha mentálisan akkor mivel?
Ezek nélkül nem tudok választ adni ugyanis ezek nagyon fontos szempontok
3/7 anonim válasza:
De sajnos igen. :Nem ilyen egyszerű, h utána nem tudom szeretni.
4/7 anonim válasza:
Hát ennyi információból nem tudja senki megmondani. Neked kell eldöntened, hogy meg akarsz-e bocsájtani, illetve változott-e annyit az illető hogy érdemes legyen megbocsájtanod, vagy ugyanúgy elő fog fordulni megint.
5/7 anonim válasza:
A világ nem ilyen egyszerű és bináris.
Azért nagyon nem mindegy, hogy a "bántás" egy túl nyers, de amúgy nem rosszindulatú beszólás; fizikai bántalmazás; vagy netán a fél család legyilkolása. Szóval "bántás" tekintetében is elég széles a skála.
Másrészt meg: attól, mert valakit szeretek, még nem biztos, hogy egyből rohanok is vissza hozzá.
7/7 anonim válasza:
En speciel nem. De en nagyon konyortelen vagyok. Ez osztonos.
Mar volt, hogy kibekultem, de ngem mult el. Elpattan valami es annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!