Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet valakibe újra szeretni, akit nagyon szerettél? (történet lent)

Figyelt kérdés

A barátomba halálosan szerelmes voltam. Mostanra ez az érzés elmúlt, illetve fakult, de nem tűnt el. Ez ott mutatkozik meg, hogy nem tudok és nem is akarok vele szakítani. Foggal körömmel ragaszkodom hozzá, még így is, hogy közben kétségbe vagyok esve, hogy hol a nagy lángolás. Szóval a szerelem nem tűnt el, csak szeretetté alakult. Mit tegyek? Ti mit tennétek? Én újra akarom kezdeni ezt az egészet, vele akarok maradni és meg akarom menteni ezt a kapcsolatot. Lehetséges ez?

(én 18/L, ő 20/F. Az ő érzései változatlanok. És beszéltünk erről, amit most leírtam. Azt mondta ő itt lesz, nem megy el, mert annyira szeret)

Tanácstalan vagyok.

2009. jún. 17. 07:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk ez az érzés 3 és fél év után jött el. És együtt oldottuk meg. Megbeszéltük, hogy most egy kicsit úgymond leülünk az útpadkára, és csak nézzük, ahogy a dolgok mennek a maguk útján (ez kb. egy hétig, ha tarthatott). Aztán elkezdtünk újra udvarolni egymásnak (rövid találkozások, apró meglepetések, figyelmességek stb.), mint a legelején, újra meghódítottuk egymást, úgy mint régen, amikor összejöttünk. Újra sok programot szerveztünk, más helyeket találkoztunk. És bevált! Sokkal erősebb lett a kapcsolatunk, és most már nagyon figyelünk arra, nehogy monoton, mindig ugyanaz, ugyanolyan legyen az életünkben.
2009. jún. 17. 08:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nagyon ragaszkodsz hozzá. Volt egy hasonló kapcsolatom (2 évig tartott, s nagyon rossz volt, bár te nem írtad, hogy a tiéd milyen), nagyon szerettük egymást, és ez volt, ami kb. 1,5 évig összetartott minket, mert egyébként a kapcsolat maga volt a földi pokol. Végül én szakítottam, de nagyon nehezemre esett, mert ragaszkodtam hozzá, és nehéz volt elképzelni nélküle. Aztán ő még hónapokig zaklatott, hogy így, meg úgy szeret, tudtam, hogy mindez igaz, de azt is, hogy ha megbocsátok neki, akkor sem fog változni.

Ezzel nem azt akartam kifejezni, hogy minden kapcsolat egyértelműen ilyen, szóval ha még menthető köztetek a dolog, és nem a szeretet az egyetlen, ami összekapcsol benneteket, akkor hajrá! Sok sikert! :)

18/L

2009. jún. 17. 08:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azért szakítottam a barátommal mert azt hittem h nem vagyok belé szerelmes,h elmult az a bizonyos érzés,és a kapcsolatunk megszokás lett. neki már van uj barátnője,pedig elég friss a szakítás,én meg beleörülök a féltékenységbe,mert rájöttem h igenis szeretem. csak most már késő. és egyéb okok miatt nem kérhetem h szakítson a csajjal és jöjjön vissza hozzám
2009. jún. 17. 08:45
 4/4 anonim ***** válasza:

bele lehet szeretni, abszolút.

úgy, ahogy az első válaszoló írta.

fogadd meg!

tapasztalat

2009. jún. 17. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!