Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtál-e ugyanúgy szeretni valakit, mint akit először igazán mélyen szerettél?
Ha volt egy olyan "szerelmed", akire igaziként tudtál nézni, de ő idővel kevésbé érzett vonzalmat és szakított, akkor jött-e később olyan akire tudtál nézni ugyanígy?
Ha igen, feledtetni tudta a régit? Meg tudott fogalmazódni ugyanaz a mély szeretet másik személy iránt?
Igen. Pedig az első nagyon tönkretett. Tűzbe tettem volna érte a kezem is, ő meg a pofámba hazudott hónapokig. Sosem gondoltam volna, hogy valaha fogok bárkit is szeretni úgy, vagy hogy bárkiben fogok bízni.
A mostani kapcsolatom sem indult emiatt könnyen, de volt türelme hozzám, miután elmeséltem neki, mi a helyzet. Szerencsére biztosított mindenről az első perctől, hogy szeret, hogy bízhatok benne, hogy figyel rám... Aztán pár hónap alatt megtört a jég. De előtte éveken át egyedül voltam és eléggé ellenséges voltam minden közeledő emberrel. Kellett ilyen is.
A jelenlegi kedvesemért viszont ugyanúgy tűzbe tenném a kezem. De ő is értem. Sokkal jobban az "én fajtám", talán ezért sem kételkedem és mondtam neki igent.
Általában csak olyanokba zúgok bele, akik nem viszonozzák, ezért az egész lila köd egy nagy trágya. :D Ez az illúzió inkább csak megkeseríti az ember életét, jobb volna kiiktatni a felelős géneket vagy agyi területet az emberből. :)
Éljen soká az igaz gyülölet. :D F
Nem.
A ferjemtol vam egy gyermekem de közel sem olyan az érzelemi világunk mint a legelső igazinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!