Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudtál-e ugyanúgy szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtál-e ugyanúgy szeretni valakit, mint akit először igazán mélyen szerettél?

Figyelt kérdés

Ha volt egy olyan "szerelmed", akire igaziként tudtál nézni, de ő idővel kevésbé érzett vonzalmat és szakított, akkor jött-e később olyan akire tudtál nézni ugyanígy?

Ha igen, feledtetni tudta a régit? Meg tudott fogalmazódni ugyanaz a mély szeretet másik személy iránt?

2018. júl. 10. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Bár még nem találkoztunk a mostanival, de őrülten szerelmes vagyok belé. Jobban, mint bárkibe eddig.
2018. júl. 10. 22:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Tudtam, de el kellett telnie több, mint 1 évnek és rá kellett jönnöm arra, hogy hiba volt, mert semmivel sem alakult jobban, mint az előző ilyen. Mondjuk ennek nem az előző volt az oka, de eleinte úgy éreztem, hogy ez sokkal jobb lesz, de rá kellett, hogy ébredjek az ellenkezőjére. Rosszabb lett. Sokkal rosszabb.
2018. júl. 10. 23:01
 3/9 anonim ***** válasza:
naná. azóta volt már vagy három másik akiknél mindegyiknél azt hittem hogy az előző eltörpül, azelőtt meg azt hittem az előző a hatalmas szerelem. nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani ennek. csak akkor érzed hogy nem lesz más amikor szerelmes vagy egyvalakibe, aztán elmúlik és a következő felülírja.
2018. júl. 10. 23:02
 4/9 anonim válasza:
Szeretni tudtam mást, de nem olyan mélyen mint a legelsőt.
2018. júl. 10. 23:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen. Pedig az első nagyon tönkretett. Tűzbe tettem volna érte a kezem is, ő meg a pofámba hazudott hónapokig. Sosem gondoltam volna, hogy valaha fogok bárkit is szeretni úgy, vagy hogy bárkiben fogok bízni.

A mostani kapcsolatom sem indult emiatt könnyen, de volt türelme hozzám, miután elmeséltem neki, mi a helyzet. Szerencsére biztosított mindenről az első perctől, hogy szeret, hogy bízhatok benne, hogy figyel rám... Aztán pár hónap alatt megtört a jég. De előtte éveken át egyedül voltam és eléggé ellenséges voltam minden közeledő emberrel. Kellett ilyen is.

A jelenlegi kedvesemért viszont ugyanúgy tűzbe tenném a kezem. De ő is értem. Sokkal jobban az "én fajtám", talán ezért sem kételkedem és mondtam neki igent.

2018. júl. 11. 00:01
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

Általában csak olyanokba zúgok bele, akik nem viszonozzák, ezért az egész lila köd egy nagy trágya. :D Ez az illúzió inkább csak megkeseríti az ember életét, jobb volna kiiktatni a felelős géneket vagy agyi területet az emberből. :)

Éljen soká az igaz gyülölet. :D F

2018. júl. 11. 00:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem.

A ferjemtol vam egy gyermekem de közel sem olyan az érzelemi világunk mint a legelső igazinál.

2018. júl. 11. 07:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, velem megtörtént.
2018. júl. 11. 18:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék, az első hozzászóló esetében hogyan tudott ennyire felerősödni az érzés, ha sosem találkoztak és vajon mennyi ebből a képzelet? A szerelemben amúgy is sok az illúzió és nem túl okos dolognak tűnik találkozó nélkül szabadjára engedni az érzéseket. Azért érdekel, mert hasonló hibába én is beleestem...
2018. júl. 11. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!