Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Attól még szexuálisan engem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól még szexuálisan engem is vonzónak tarthat?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki a baráti közösségünkbe tartozik és nekem kissé bejön. Karácsonyra ajándékba szokott írni verseket az embereknek és az egyik csajnak azt írta bele, hogy az osztály legszebb lánya, de a vers csak kétsoros volt, mikor engem húzott(én is abban az osztályban vagyok), akkor hosszú dicsérő verset írt, de nekem az okosságom emelte ki de az is benne volt hogy szép vagyok mondjuk. Viszont annak ellenére hogy a másik lányt tartja a legszebbnek, mégis láttam már hogy méregetett tetőtől talpig engem, szokta nézni a számat, a melleimet. Folyamatosan jön utánam, ha nem megyek be órára, akkor mindig érdeklődik, hogy mikor fogok elmenni. Mikor hullámos volt a hajam és mély dekoltázsos ruha volt rajtam, akkor az ehyik terem ajtajánál állt, és láttam hogy néz,és mikor ránéztem elmosolyodott. Általában ilyen tudományos-általános dolgokról szeret beszélni velem, mert elég okos, de a perverzség is jelen van nála. Vishont miért akar mindig velem lenni ha szerinte a másik lány a legszebb?

18/L

2020. febr. 21. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megdugna
2020. febr. 21. 22:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert te tetszel neki..? A másik csaj csak szép, de te tetszel neki...? Pl?
2020. febr. 21. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Tetszel neki, egyértelmű.
2020. febr. 21. 22:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Minen lány oszitársát megdugná.
2020. febr. 21. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
igen tarthat vonzónak. a gond az hogy a másik csajt látja szebbnek,de kb ezt két mondatban letudta. talán előny lehet számodra hogy van agyad...ha a másik csaj butus,akkor te vagy a nyerő(jó eséllyel)
2020. febr. 21. 22:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Adj már neki valami jelet, és dugjatok!!!
2020. febr. 21. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!