Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mekkora kosárméretre az ideális női mell, ami szexuálisan beindít és vonzónak találtok? Milyen formája legyen, mekkora legyen a bimbó?
Figyelt kérdés
2020. febr. 17. 16:20
1/7 anonim válasza:
Szerintem mindegy. A lényeg hogy összeseégében vonzó legyen a nő.
2/7 anonim válasza:
Kihúzó vagyok a sablon véleményekkel szemben, de mindig is vállaltam, hogy a kerek nagy cicikre bukom és lehet szilikonos. Jó nagy cicik a szépek
3/7 anonim válasza:
Ebben nem tudok segíteni, nem tudom a méreteket.
Minél közelebb van a közepes mérethez annál jobb.
Milyen forma? Buborék, ennél jobban nem tudom leírni. :D
Bimbó? Minél közelebb az átlagoshoz. Ha nem picike már jó.
De összességében teljesen mindegy, ha szeretem a lányt szeretem mindenét!
4/7 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még a válaszok!
2020. febr. 17. 17:01
5/7 anonim válasza:
B max C kosár, a lényeg, hogy szép formás legyen. A bimbó pedig kb. 2-3 ujj szélesen a legszebb.
6/7 anonim válasza:
Az #1-eshez csatlakozom az összkép a lényeg :) Persze ha D-F-G stb. kosár lenne az ellen sem tiltakoznék :) de ha csak egy formás A-B-C az sem gond, s nem lenne hiányérzetem ha az összkép rendben van.
7/7 anonim válasza:
Sokféle női mell van a legkülönbözőbb méretből és formából, sokuk nagyon beindító, de amelyik kevésbé, általában azzal is el lehet lenni. Ami kiábrándít, az, ha férfi felsőtesthez vagy ötödikes kislányhoz hasonló az összhatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!