Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, mekkora kosárméretre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mekkora kosárméretre az ideális női mell, ami szexuálisan beindít és vonzónak találtok? Milyen formája legyen, mekkora legyen a bimbó?

Figyelt kérdés
2020. febr. 17. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindegy. A lényeg hogy összeseégében vonzó legyen a nő.
2020. febr. 17. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Kihúzó vagyok a sablon véleményekkel szemben, de mindig is vállaltam, hogy a kerek nagy cicikre bukom és lehet szilikonos. Jó nagy cicik a szépek

[link]

2020. febr. 17. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Ebben nem tudok segíteni, nem tudom a méreteket.

Minél közelebb van a közepes mérethez annál jobb.

Milyen forma? Buborék, ennél jobban nem tudom leírni. :D

Bimbó? Minél közelebb az átlagoshoz. Ha nem picike már jó.

De összességében teljesen mindegy, ha szeretem a lányt szeretem mindenét!

2020. febr. 17. 16:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még a válaszok!
2020. febr. 17. 17:01
 5/7 anonim válasza:
100%
B max C kosár, a lényeg, hogy szép formás legyen. A bimbó pedig kb. 2-3 ujj szélesen a legszebb.
2020. febr. 17. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Az #1-eshez csatlakozom az összkép a lényeg :) Persze ha D-F-G stb. kosár lenne az ellen sem tiltakoznék :) de ha csak egy formás A-B-C az sem gond, s nem lenne hiányérzetem ha az összkép rendben van.
2020. febr. 17. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Sokféle női mell van a legkülönbözőbb méretből és formából, sokuk nagyon beindító, de amelyik kevésbé, általában azzal is el lehet lenni. Ami kiábrándít, az, ha férfi felsőtesthez vagy ötödikes kislányhoz hasonló az összhatás.
2020. febr. 17. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!