Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi ideig tart egy menet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tart egy menet nálatok? Mennyi (lenne) az ideális számotokra?

Figyelt kérdés
(A behatolástól az élvezelésig )
2020. febr. 14. 09:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Ez sok mindennek a függvénye. De főleg fáradtság
2020. febr. 14. 09:15
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Változó. Olyan 15-20 perc átlagba. F.
2020. febr. 14. 09:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha spontàn feldob a konyhapultra es megdug akkor 2 perc sem.

Ha ágyban, romantikusan akkor 10-30 perc. Van hogy 2 perc eleg az első orgazmusig.

Erre nincs sztenderd, sokmindentől függ

2020. febr. 14. 09:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sose mertuk. Sztem a minimum olyan 10-15 perc (de elotte legalabb 15 p elojatek van). Viszont ha olyan poziban vagyunk ami nagyon izgatja akkor sokszor valtunk masra.
2020. febr. 14. 09:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
sajnos fél óra vagy egy óra én jobban örülnék ha olyan lennék mint az összes többi férfi és 5 perc lenne a max. A szívemnek jobb lenne nem pumpálna annyi vért.
2020. febr. 14. 09:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rövid, kb egy perc,de nekünk így jó.
2020. febr. 14. 09:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon változó kettő perctől 15-20 percig átlagosan. Nekünk ez ideális is!
2020. febr. 14. 10:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Általában 15-20 perc, ha nagyon belendülünk és egy hosszú előjátékot követ, akkor 30-40 perc.

24F

2020. febr. 14. 12:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez mindenkivel változó. Illetve függ a fáradtságtól is. Régen alapvetően gyorsabban el tudtam menni és nem sok lánnyal való együttlét, hanem az idő változtatta meg. Évekig tartó szünet volt a szexuális életemben, utána meg magától, ha akartam volna sem tudtam elmenni gyorsan.

Régebben átlagosan 10 perc volt egy aktus, előtte 5-10 perc előjáték, de néha nem igényelte, mondjuk az első barátnőmmel. De volt 5 perc is gyakran. Összevetve mostanival meg olyan 30 min átlagosan és előtte 15 min előjáték. De mint mondtam változó, vele talán a leghosszabb előjáték 40 min volt és 15 min a legrövidebb aktus. A legrövidebb előjáték meg 5 min és 60 min aktus mint leghosszabb. Ezeknek arányai pedig össze.vissza variálódnak.

De számomra az 5-10 perces aktus az ideális. Csak már nem megy, bár sajnos tudom, hogy a külsejének is szerepe van ebben. Szerintem egy számomra nagyon izgató nővel biztos menne 5 perc alatt is.

De ez elég megterhelő, nálam jóval kevesebb a lassú rész, én gyorsan szeretem csinálni(már tempóban), eddig olyan lányokkal voltam, akik azt is igényelték jobban, így ez nem volt gond. Én eret vágnék, ha nekem 60 percig kéne lassan tesze-toszáskodni. Tudom ez szörnyen hangzik, de én abban halálra unnám magam, mert csak kis szakaszokban, rövidebb ideig izgalmas számomra a lassúzás.

2020. febr. 14. 15:03
 10/10 Roman00SA ***** válasza:
1-2 perc de ez is eleg
2020. febr. 15. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!