Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyultok a kettős behatoláshoz? Próbáltátok már?
Figyelt kérdés
Engem nagyon izgat, hogy milyen lehet a valóságban, mikor a puncimban van egyszerre 2 fiú.2020. febr. 21. 12:37
11/16 anonim válasza:
Nem én tapasztaltam hála istennek de van a baráti körömben 2 lány is aki kipróbálta és ők mindketten hasonlóképp jártak mint ahogyan le is írtam. De persze ez nem törvényszerű csak leírtam, hogy kalkuláld azért bele ezt is. De az is lehet hogy neked jó lesz.
12/16 A kérdező kommentje:
Értem. Utána mennyi ideig tartott nekik a vérzés vagy a fájdalom?
2020. febr. 21. 14:37
13/16 anonim válasza:
Így ezt nem próbáltam, viszont olyan volt, hogy 1 haverommal intézetünk egy csajt, és az egyikünk análba, másikuk punciba tolta!
Ez a csaj nagyon élvezte a szitut.
14/16 anonim válasza:
Csak az eggyikükről tudom, hogy a vérzés viszonylag hamar megszűnt, 2-3nap alatt, nos a fájdalom az el tartott egy darabig. Főleg a gát tájékon fájt neki. 1honap környéke volt mire tudott újra szexelni aránylag fájdalom mentesen.
15/16 anonim válasza:
Én próbáltam már, de elég macerás megcsinálni. N
16/16 Lacc80 válasza:
Exemmel volt vibrivel. Két fasszal még nem. De ő öklözést is szerette. Nagyon élvezte. Kicsit tágabb volt. Szerintem alkat kérdése, de nem árt előtte tágítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!