Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mekkora a mellméretetek? Eléggedettek vagytok a méretével, formájával?
Figyelt kérdés
Mennyire vagytok megelégedve a testetekkel? Hány évesek vagytok?2020. febr. 20. 04:43
31/154 anonim válasza:
75B
Tökéletesek formára,méretre,feszességre
Lógni sem fognak 80 éves koromig
18/L
32/154 anonim válasza:
C sek, elégedett vagyok velük, bár lehetne kicsit kisebb is mert félek hogy szülésnél majd még nő
33/154 (:Puszedli :) válasza:
C. Én elegedett vagxok vele mindenhogy.
34/154 anonim válasza:
B kosár. Sokszor gondolom, hogy lehetne nagyobb. Máskor meg azt gondolom, ha nagyobb lenne lógna. Így nem. Meg aggatna, azt hiszem 😃
28
36/154 anonim válasza:
95/D szeretem őket csak a melltartókat rühellem. Így aztán ha csak tehetem próbálom nem hordani.
37/154 anonim válasza:
Elégedett vagyok vele.
Szép kerek és feszes.
Nem túl nagy de attól még jó.
38/154 anonim válasza:
75/A, kis kerek, formás, feszes, teljesen elégedett vagyok vele.
18/L
40/154 anonim válasza:
75B. Kisebbet szeretnék.
18 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!