Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mekkora a mellméretetek? Eléggedettek vagytok a méretével, formájával?
70/F - a természet által adatott ekkora. 😅
Tiniként elég melós volt, ugyanis amikor az osztálytársaim legnagyobb százaléka csak pipaszár botocska volt, kaptam épp eleget zaklatásból, beszólogatásból.
Egyszer mentem haza iskolából (ekkor 14 lehettem, + ekkor még túlsúlyos is voltam), és 3 évfolyamtársam a zebra túloldaláról átordibált, hogy: “Mi van, te kis tehén, - átmenjünk szopni?!”
Utána lefogytam, de még ennek ellenére sem lett kisebb a mellem, csak a körméretem.
Persze, eleinte nagyon nehéz volt, mert ilyen méretekkel nem feltétlenül állt jól minden ruha, ami megtetszett, sőt...
Ma már képes vagyok előnyösen öltözködni az alkatomhoz. Szeretem is azt a stílust, ami tökéletesen mutat az én adottságaimhoz. A V nyakú miniruhákat, a fűzőket, a romantikusabb, viktoriánus stílusjegyeket. Örülnék, ha egy kicsit feszesebbek lennének, - talán majd egyszer meglépem, - de addig is maradnak az extra merevítős fehérneműk, 20 évesen nem sürget semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!