Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen íze van az ondónak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen íze van az ondónak?

Figyelt kérdés
A pasim szeretné, ha le nyelném, mert számára izgató. Nagyon rossz íze van? 18/L
2020. febr. 19. 18:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont most beszéltünk róla a barátnőmmel, mert ő olyan élvezettel nyeli le nekem, mint még soha senki. Azt mondta 3 féle szokott lenni, vagy teljesen semleges, vagy kicsit édeskés, vagy másnaposan, iszogatás után picit keserű, de az sem kellemetlen. Szóval szerintem ne félj kipróbálni.
2020. febr. 19. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmi különös nincs benne.

Ha szereted a párod, még élvezni is fogod 😀

2020. febr. 19. 19:00
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Kóstold meg
2020. febr. 19. 19:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor lehet meg próbálkozok vele:D Végülis nagyon szeretem, szóval nem hiszem hogy lenne ezzel bármi probléma :D
2020. febr. 19. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy pontosan milyen íze van, az tök egyedi, mindenkinek más, függ a táplálkozási szokásoktól is, de hacsak nem alkoholista vagy dohányos a pasid, akkor nincs különösebben rossz íze.
2020. febr. 19. 19:09
 6/9 A kérdező kommentje:
#5 Nem iszik és nem is dohányzik :)
2020. febr. 19. 19:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne felejtsd el elmesélni, hogy milyen volt!
2020. febr. 19. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

először mikor megnyaltam az exemnek keserü volt és rémes, gyorsan kimostam a szám utána

mostani partneremmel megint kipróbáltam és az övének nincs semmi ize. azóta megszerettem

2020. febr. 19. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik teljesen más ízű egy kicsit, ahogy fent is írják alkohol, cigi kesernyésebbé teszi. Próbáld ki, általában nem olyan sok, egy nyelésből menni fog :)
2020. febr. 19. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!