Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után, mennyi idő kell az ondónak míg kifolyik?
Figyelt kérdés
Tegnap este történt, hogy miután szexeltünk elmentem lezuhanyozni, és ma reggel érdekes valami folyt ki belőlem. Ez mi lehet? Kérlek válaszoljatok kell a 72órási vagy sem.2012. febr. 17. 11:30
1/11 anonim válasza:
Valószínű, hogy az ondó folyt ki. De azt nem értem, hogy mért kéne a 72 órási.
2/11 anonim válasza:
hát ha szedsz fogamzásgátlót akkor nem lehet gond!
3/11 anonim válasza:
ha nem védekeztetek, akkor tök hülye vagy, és kell a 72 órási. ha kell a baba, akkor pedig nem kell a tabletta.
4/11 anonim válasza:
akarsz gyereket? ha igen akkor nem kell.
szedsz fogamzásgátlót? ha igen akkor nem kell
amennyiben nem akarsz gyereket, és sehogyse védekeztettek, akkor igen kell.
5/11 anonim válasza:
Ha bnem védekeztetek,akkor kell a 72órás tabletta.
6/11 A kérdező kommentje:
nem védekeztünk. köszi.
2012. febr. 17. 12:11
7/11 anonim válasza:
Miért, ha nem folyt volna ki, akkor nem vennél be 72 ürásat? Anyám, borogass...
9/11 anonim válasza:
nem tudom ki vagy, de nagyon gáz ez a kérdés, vedd le inkább! Szeretlek testvérem! :DD
10/11 anonim válasza:
Te jó ég! Hány éves vagy? 12?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!