Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha a fogamzásgátló kúp kifolyik belőlem?
Figyelt kérdés
Patentex Oval hüvelykúpot használtam, bár eddig még csak 3 alkalom volt. A tájékoztatón szerintem elég figyelmesen elolvastam és úgy vettem ki a szövegből, hogy felhelyezést követően el kellene olvadnia és egy réteget képznie a hüvelyben. Viszont belőlem 10 perc elteltével kifolyt és elég kellemetlen volt, mert rá még 1 órával is csordogált. A termékkel van baj, vagy én csinálok valamit rosszul vagy pedig ez normális?2011. jún. 22. 17:57
1/4 anonim válasza:
Ha nem tévedek, akkor nem mindegy, hogy milyen szögben fekszel, amikor felrakod, és nem szabad utána felkelned. Ha lejt az ágyad, akkor rakj a lába alá könyveket.
2/4 anonim válasza:
Legideálisabb ha fejen állsz egy jó 4-5 órán keresztül
3/4 A kérdező kommentje:
Az elsőnek köszönöm a válaszát. A második kommentelő meg elgondolkozhatna rajta, hogy miért is van ez az odlal. Nem kényíszerít rá gondolom senki sem, hogy ide járj. Ha nem tudsz inteligens vagy normális válaszokat adni akkor ne járj ide. Tök fölösleges erre pazarolni az idődet... menj inkább szórakozz a többi hozzád hasonló kaliberűvel mert van elég marha mindenhol.
2011. jún. 22. 18:10
4/4 anonim válasza:
Én is hüvelykúpot használok, de nekem csak az aktus után kezd kifolyni. Mindegy, hogy milyen pózban teszem fel, vagy, hogy felkelek-e utána, szóval neked sem szabadna kifolynia. Mielőtt elkezdtem volna használni, olvastam, hogy csak azoknak ajánlják, akiknek "normális" mértékben nedves a hüvelyük, vagyis, akik pont megfelelő mennyiségű hüvelyváladékot termelnek. Akiknek túl száraz, azoknak a krémet, akiknek túl nedves, azoknak a habot ajánlják. Szóval ez is lehet a probléma. A neten kapsz olyan oldalakat, ahol e-mailben fel tudsz tenni nőgyógyászoknak kérdést, szerintem keress rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!