Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
Hat az elejen olyan fura arcokat vagott es eleg magas hangon nyogott vagy en csinalom jobban a dolgokat vagy evolvalodott mert most horog mely hangon az jobban bejon. Es szexibb az arca is
12/19 anonim válasza:
Nem tudom, olyankor mindig valahol máshol, a cafkáival van!
13/19 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=a_gtmHkAdOA
Én kb. olyan vagyok mint a Gerard Buttler mikor elélvez. :D
Sosem értettem azokat a visításokat, ordításokat, hörgéseket és remegéseke filmekben, meg felnőttfilmekben
14/19 anonim válasza:
Akkor ezek szerint csak az én palim tud normálisan viselkedni? Nyilván hangosan nyög meg ilyenek, de amiket itt írtok...😀 nem dugnék velüj
15/19 anonim válasza:
1es én se írhattam volna jobban 😂😂😂😂😂
Kb így szoktak viselkedni
..vagyis eddig mást nem tapasztaltam
26N
17/19 anonim válasza:
Nyög néha szinte üvölt.Amikor éppen spriccel megfeszül a teste és nagyon megszorítja a kezem.
18/19 anonim válasza:
A legjobban akkor láttam, mikor kivertem neki. Amikor közel jár az orgazmushoz egyre nagyobbat sóhajtozik, majd elkezd nyögni, kicsit rángatózik a teste, lüktetni és spriccelni kezd a farka,a herezacskó teljesen ráfeszül a testére, a keze és lábujjak is behajlanak, és ez tart kb fél percig. Utána már nem szereti ha tovább izgatom, így pl dugás közben megvárjuk míg vennem konyul le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!