Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miből ismeritek fel ha a barátnőtöknek orgazmusa van? Nektek mivel sikerül ezt elérni?
Én csak akkor nyalok vagy ujjazom ha ő is igényli, azt a részét nem unom, nekem maga az aktus az uncsi neha
De mivel jo vagyok szájjal kézzel es farokkal is, ezert menetenkent 1-4 orgazmusa szokott lenni (20 perc leforgása alatt)
Na bocs elküldtem veletlen
Amugy abbol veszem estre ha elmegy hogy hangosabban vékony hangon felsikit megfeszül a teste es sokkal tobb "lé" folyik a puncijábol
Hát szerintem azt tedd hogy szakítsatok, ha ennyire különbözőek vagytok az ágyban - ez már gyakorlatilag nem működik köztetek, feleslegesen raboljátok egymás idejét.
Ja amúgy a partner légzéséből lehet észrevenni az orgazmust - de ehhez ugyebár figyelni kell rá, amihez az általad "már nagyon unom" előjáték ugyanúgy hozzátartozik mint maga az aktus.
Ott kezdodik a gond, hogy az ora akkor indul, mikor a pasinak merevedese van. Mi lenne, ha pikk-pakk akkor allnanak neki, mikor a nore jon ra? Nekem, ha fel vagyok izgulva, csak ugy, gondolat hatasara, nyilvan nedves is a huvelyem, csak nem veszem eszre. Melegseget, a ver pezsgeset, a huvelyizmaim ellazulasat, es azt erzem, azonnal es rogton be lehetne tenni. Na ide kell valakit eljuttatni, ha nem ez a kiindulo allapot.
Orgazmusnal rengeteg a kamu, reszben jol is esik, elvaras is. A huvelyizmok ritmikus osszehuzodasa, amit szandekos osszeszoritassal nem lehet hamisitani. Ijkent feszul meg a test, lelegzetvetel megvaltozik stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!