Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért veszi minden fiú/férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszi minden fiú/férfi természetesnek az orális szexet?

Figyelt kérdés
Az nem alap dolog, hanem plusz. Nem kötelező csinálni és elvárni, mégis mindenki másképp gondolja.

2020. febr. 18. 22:39
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű, mert a mi kultúránkban mondhatni társadalmi norma lett mostanra. Hidd el nem csak a fiúk, a lányok nagy része is természetesnek veszi. Ez kicsit olyan mintha azt kérdeznéd miért veszik természetesnek ha a férfiak előre engedik a nőket. Persze valahol mint pl Svédországban meg ez sem így van, mert ott úgy vannak vele, hogy mindenki fullra egyenlő és a nők sem gyengébbek, nekik nem kell kinyitni az ajtót.

Te mi alapján határozod meg hogy mi alap és mi plusz a szexben? Igazából nem igazán te határozod meg hanem a környezeted jelen esetben. Ha körülötted valamit az emberek több mint 80-90%-a elfogad és gyakorol akkor nem érzed magad kicsit furán ha te mégis azt állítod hogy az a bizonyos dolog "plusz"?

Tulajdonképpen már a kérdésedben megválaszoltad magadnak hiszen te is belátod hogy "mindenki másképp gondolja" MÁSKÉPP MINT TE. Konklúzió: Te akarsz szembemenni az árral.

Nekem is vannak ilyen dolgok amik mondhatni társadalmi normák de nem tartom a legjobb dolgoknak de ezekkel egyénileg nagyon nem lehet mit kezdeni.

Ennyi erővel szexelni sem kötelező házasság előtt meg úgy unblock semmikor :D

2020. febr. 19. 00:11
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
#30: Ismertem két hasonló lányt, akik szűzként még előadták azt a szöveget. Aztán lett pasijuk és hopp, semmi gondjuk nem volt az orállal.
2020. febr. 19. 00:12
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelező az orál, van aki nem csinálja. Vagy más csak ritkán.

Vannak olyan lányok is akik imádják illetve olyan aki nem azt szereti, hogy csinálja, hanem azt, hogy akit szeret annak jó legyen.

Majd ha lesz pasid és a szex közelébe kerülsz, akkor majd látni, érezni fogod, hogy szeretnéd-e vagy nem. Elsőnek valószínűleg azért fogod csinálni, mert a pasid szeretné, te pedig örömet akarsz majd neki okozni. Ha ez jó élmény lesz egy normális pasival, akkor lehet meg is szereted. Ha önző bunkó lesz a pasid, lehet még jobban megutálod. Elválik idővel, de színesebb és tartalmasabb vele az együttlét.

Szóval még várj kicsit az itélkezéssel, hogy jó-e vagy sem.

F

2020. febr. 19. 00:19
 34/39 anonim ***** válasza:
32%

Ezt te honnan szűrted le?

Mégis miért ne élvezhetné a behatolàst csak mert nincs hüvelyi orgazmusa?

2020. febr. 19. 00:32
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

34, oké, nyilván élvezheti, én is élvezem, de az nem lenne okés ha nekem csak ennyiből állna a szex és nem lenne soha orgazmusom. Kell az orál, nekem azért hogy én is kielégüljek, a pasimnak meg azért mert egyrészt illik visszaadni, másrészt imádok szopni 🤷‍♀️

Abban aztán semmi jó nem lenne a nőnek ha csak a behatolás lenne amivel ő nem tud elmenni, a pasi elmenne, és ennyi volt az aktus.

2020. febr. 19. 00:41
 36/39 anonim ***** válasza:
67%
Persze mind masok vagyunk de annyit megsugok hogy magatol a behatolastol valoban nehez elmenni de csikloizgatassal kombinalva mar nem bonyi.
2020. febr. 19. 00:48
 37/39 anonim ***** válasza:
83%

Nem alap es nem is mindenki szopik.

De sanszosabb. hogy megcsalnak, ha nem csinalod, mert a ferfiak nagyon szeretik a szopast.

Egyebkent ha odakerulsz lehet tetszeni fog, meg sose probaltad igy nehez rola velemenyt formalnod.

Nekem szemely szerint nagyon vizvalaszto. Volt amikor szopasnal jottem ra, hogy nem is vonzodom ugy a srachoz, csak baratilag, az ugy eleg kellemetlen volt.

A mostani baratomhoz annyira vonzodom hogy szo szerint a labujjatol a feje bubjaik vegignyalnam. Sot ugy szopom, mint a Calippot regen :D

Es meg a pospilyukat is kinyalom, ha olyanom van.

De ehhez en is akkorakat elvezek vele, hogy “kiuti” az orgazmus az agyamat egy kis idore total sotetseg van.

2020. febr. 19. 02:47
 38/39 anonim ***** válasza:
49%

Nézz körül az ismerőseid között!

Ha van olyan aki szeret téged, aki tényleg oda van érted, akkor nem kell csinálnod. Akkor ha vele összejössz, igaz, nem teszed boldoggá, de akkor megúszod a dolgot és kész.

2020. febr. 19. 03:30
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
De kell. Ezzel kezdődik a szex, másképp nekem nem is áll fel, vagy akkor kézzel kell csináld, és az meg több idő. És én is nyalom vagy ujjazom a lányokat, hogy felizguljanak, szóval ez alap. 23f
2020. febr. 19. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!