Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mégse élvezte azt, hogy orálisan izgatott a férfi?
Édesjézus, gyere le....
Na, Babám, a nők bő 70 százaléka nem szereti, ha puncis szájjal csókolják őket. Valószínű emiatt mosta meg az arcát a mostani partnered.
Istenem, hogy ez mekkora hülyeség.
Eleve ha én szeretkezek, akkor.
1. Nem érdekel semmi, hogy milyen nedv hova megy és meddig
2. Iszonyat lehangoló, amikor elmegy a pasi, akár punciba, akár máshova és kb 2 mp. múlva már ugrik is ki a lány a fürdőbe. Nekem természetes még olyankor egy kis összebújás, simogatás stb stb, esetleg még egyszer elnyalnám a lányt.
3. Az meg hogy a pasi puncinyalás után kimegy arcot mosni, az is különben brutál lehangoló.
Vagyis minden ami elélvezés után szinte azonnal prózai odafigyelős részlet, az lelombozó, sztem egy lánynak lelkileg, nem kicsit, de egy pasinak is, illetve nekem.
1. Maga az orálozás leginkább csak közvetlen élvezet, leginkább az a jó benne, hogy a másiknak jó, de ezzel semmi baj.
2. Én is szívesen csinálom, de nem szeretem, ha rászárad az arcomra, ezért én is megtörlöm.
3. Ha ápolt vagy oldalent, akkor semmi gusztustalan íz nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!