Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért veszi minden fiú/férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszi minden fiú/férfi természetesnek az orális szexet?

Figyelt kérdés
Az nem alap dolog, hanem plusz. Nem kötelező csinálni és elvárni, mégis mindenki másképp gondolja.

2020. febr. 18. 22:39
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
95%
Te leginkább nem olyanná változnál, aki nem te vagy hanem egy 14 éves forma kisfiúnak aki valóban vagy :) menj aludni
2020. febr. 18. 23:07
 22/39 anonim ***** válasza:
32%
Orál nagyon fontos. Így sose lesz pasid
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

A szexben semmi sem alap, semmi sem kötelező.

Ettől még tény, hogy a XXI. században a párok 99%-a csinálja. Ha te ama 1%-ba tartozol aki nem, akkor sincs gond - feltéve ha találsz olyan partnert aki szintén eme 1%-ba tartozik. Vele jól ki fogsz jönni az ágyban, a többi pasival hosszú távon már nem biztos.

24/39 A kérdező kommentje:
23: Igen, de ez sajnos szinte lehetetlen. Meg ez nem az a dolog, amit az ember előre közöl ismerkedéskor.
2020. febr. 18. 23:10
 25/39 anonim ***** válasza:
78%
Semmi sem kötelező. Szopni sem. De az sem, hogy legyen valakid...
2020. febr. 18. 23:23
 26/39 anonim ***** válasza:
83%

De hogy kötelező!!

Szexben semmi sem kötelező! Csak azt csináld, ami jól esik.

Biztos hogy van olyan férfi, aki így is elfogad téged.

Ne az itteni emberek véleményére alapozz!!!

Itt sok a perverz és frusztrált férfi!

A többségük szűz és puncit is csak képről látott! Szóval ne az ő véleményükre alapozz!!

Én sem akartam először, mert nem mertem. Tele voltam gátlásokkal, hogy mi van a páromnak nem tetszik és béna vagyok stb stb..

Fél évet várt rám ezzel. Semmit se erőltetett. Aztán kipróbáltam és tetszett hogy tetszik neki. Önbizalmat adott. Azóta már "szeretem" csinálni. De van sok olyan alkalom, amikor kimarad, és más hogy van a petting. Így is teljes az életünk.

Ez miatt nem vagy prűd és befásult. Ez tök hülyeség!

2020. febr. 18. 23:42
 27/39 anonim ***** válasza:
87%

Nő vagyok, de ez még szerintem is alap.

Mégis mi értelme a szexnek előjáték nélkül? Elárulom neked hogy a nők többségének egyszerűen nincs hüvelyi orgazmusa, ezért általában jobban szeretik az oda-vissza orált mint magát a behatolást.

Azért elég vicces mikor egy szűz oktat, hogy mi normális a szexben és mi nem.

Orál nélkül kb annyit ér a szex mintha elmennél a moziba és fordítva ülnél, hogy csak halld a filmet, de nem látsz belőle semmit. Lehangoló fél-élmény.

2020. febr. 18. 23:43
 28/39 anonim ***** válasza:
65%
Sok fajta elojatek letezik, nem csak h bekapom a pasim farkat es kesz. Nem mindenki szereti az oralt. Viszont be is itelj elore, amig nem próbáltad olyannal akivel jol es biztonsagban erzed magad.
2020. febr. 18. 23:59
 29/39 anonim ***** válasza:
87%

Fordítsuk már meg a kérdésed... Miből gondolod, hogy az orál nem alap? Az nem érv, hogy nem kötelező adni és elvárni. Eleve a szexet nem kötelező adnod és elvárnod, mert az már a megerőszakolás kategória... A szex általában 2 emberről szól, akik mindketten akarják csinálni. Ha náluk belefér az orál, akkor mehet. Nem te döntöd el, hogy mi alap és mi nem.

És az a helyzet, hogy fordítva ülsz a lovon. Eddig 1 lány kivételével mind önként és magától állt neki, ha arra került a sor. Nem kellett kérnem, maguktól csinálták. És az összes férfi és nő ismerősömtől is hasonlókat hallok. Szóval, ha szinte mindenki csinálja, mert akarja, akkor szerinted mennyire releváns, hogy te kiírod netre, hogy nem szerinted nem alap, mercsak'?

2020. febr. 19. 00:03
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi lennék hogy ha a kérdezőnek már lesz valódi tapasztalata a szexről és rájön hogy ő sem tartozik abba a szerencsés kis csoportba akiknek van hüvelyi orgazmusuk, akkor mi marad neki.

Nem fogja élvezni a behatolást, mást meg nem hajlandó csinálni. Mindenképpen megszívja vele az a pasi aki kifogja. Vagy az lesz hogy ő elvárja hogy kinyalják mert neki másképp nem megy az orgazmus, de szopni cserébe nem lesz hajlandó, vagy totál leáll a szexszel, a pasija meg dönthet hogy leéli az életét szex nélkül ha már megszerette a csajt, vagy kénytelen lesz szeretőt tartani mellette.

2020. febr. 19. 00:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!