Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is undorodik az agyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is undorodik az agyon tetovált csajok tol?

Figyelt kérdés
Félre értés ne essék, jól néznek ki a tetkók, de szerintem az már durva ha egy lány két karja + lába szét van varrva
2020. febr. 17. 21:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Néha szexi,máskor meg sok. Van aki nem tudja az arányokat
2020. febr. 17. 22:01
 12/18 anonim ***** válasza:
70%

nem unod még, hogy naponta kiteszel egy kérdést ami arra utal hogy te mennyire nem tudod elviselni a tetoválást ?

Igazából nem érdekel, de nem értem hogy mivel jobb minden nap megkérdezni ugyan azt mint 1-2 kérdéssel letudni.

2020. febr. 17. 22:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem nagyon, de függ hogy milyen.
2020. febr. 17. 22:32
 14/18 $$$$$ ***** válasza:
63%
Minnel több tetkoja van egy lánynak annál jobb😍. Imadom a tetovált lanyokat nagyon vonzo es szexi😊😍. Egyebkent kerdező hogy hogy attévedtél ide a tetovállás kategóriábol? Vagy mar siman itt is meg ott is osztod az eszet ?😂
2020. febr. 18. 00:01
 15/18 $$$$$ ***** válasza:
70%
Csak azert kerdem mert szerintem ne nagyon osztogasd mert igy se sokkal aldott meg az isten ha szinte minden nap kiírsz egy ilyen kerdest.... Ertsd meg senkit se erdekel se a tetko ellenesseged se az hogy nem tetszenek neked a tetovált nők. Sok más embernek tetszenek hiaba nem tudod ezt felfogni....
2020. febr. 18. 00:04
 16/18 A kérdező kommentje:
Az a durva hogy ez az első ilyen kérdésem 😂😂😂😂😂😂😂
2020. febr. 18. 04:34
 17/18 $$$$$ ***** válasza:
Hat mondjuk valaemnnyire elhiszem mert te nem annyira szidod a tetkokat es a tetovált nőket mint aki rendszeresen kiírja ezeket a kerdeseket.... De akkor is meg kell erteni hogy van akinek meg tetszik. Nekem az is tetszik ha szinte az egesz teste ki van varva egy nőnek. Pedig nekem még csak 1 tetkom van. Bar lesz még egy jó pár😂😂😂
2020. febr. 18. 08:00
 18/18 anonim ***** válasza:
79%
Én imádom a tetovált nőket, full kar, full láb, teljes hát akár! Szerintem kifejezetten szexi! Én is tetovált vagyok és a jelenlegi barátnőm is az, az egész karja válltól csuklóig színes és rohadt jól néz ki!
2020. febr. 18. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!