Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire rossz az alakom?
2020. febr. 17. 14:02
21/59 A kérdező kommentje:
Na ezen jót nevettem! 😃😃 Köszönöm mindenkinek, annak is aki nem épp pozitívat írt, hiszen erre tényleg jogos a negatív komment. De én igazából tele vagyok szeretettel, és azt gondolom ez az első dolog. Aztán a kinézet, a külső csak ezután következik, és igazán szép csak úgy lehet ha belül rendben van az ember... :) puszi mindenkinek, nagy ölelés
2020. febr. 17. 14:47
22/59 StevenUp válasza:
Ez tipikus az az alak, hogy szívesen megismerném az emberi részét is a hölgynek
23/59 anonim válasza:
Csini vagy és szexi max. kis torna és meg jobb leszel !!
24/59 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! 😘
2020. febr. 17. 15:00
25/59 anonim válasza:
A 21# - es kommented szintén👍👍👍. Én ugye nem írtam túl pozitív véleményt (12#), viszont nagyon jó lenne, ha ilyen emberekkel és nőkkel lenne tele az ország. Komolyan. Az írásaiból tényleg a szeretet sugárzik...👋 Ez rettenetesen meg tudja emelni egy nő "értékét", ugyanis lehet valaki bombázó a alakkal, de rothadó belsővel borzalmas.
26/59 anonim válasza:
Ki csinálta a képeket rólad? :) Előlről is megnéznélek
27/59 anonim válasza:
Olyan képet kellene feltegyél, amin fel van fogva a hajad, mert így csak a popsid és combod látszik, a felsőtestedből semmi. A hajad gyönyörű szép.
28/59 anonim válasza:
Egy mangalica is csinosabb nálad.
29/59 A kérdező kommentje:
Ez a világ sajnos egyre rosszabb, telis tele gonosz emberekkel. De mindennek megvan a maga oka, annak is, hogy ki miért olyan, amilyen. 😊 Nem látunk bele az emberek életébe, főleg nem itt ezen az anonim oldalon. Tehát aki gonoszsagot írt, mint pl az utolsó, valószínűleg nagy problémákkal küzd amit én szívből sajnálok. Mert az, hogy valaki negatívat ír, vagy gonoszsagot az nem ugyanaz.. És ez esetben, hogy egy mangalica is csinosabb nálam, szerintem szimplán csak áradó gyűlölet.. 😔 De szívesen beszélgetek veled, hátha segít egy pár jó szó!
Egyebként időzítőre állítottam a telefonom és úgy készültek a képek! 😃 Mindenkinek szép délutánt kívánok.
Ja és egy csomóan írtatok privátban, nektek is köszönöm ha esetleg valakinek nem írtam vissza...
2020. febr. 17. 16:05
30/59 anonim válasza:
Ha nincs pocakod,ne fogyózz (hacsak nem akarsz divatcikk lenni) így vagy tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!