Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire rossz az alakom?
2020. febr. 17. 14:02
2/59 anonim vĂĄlasza:
Hmmm
Ătlagos
De a popĂłdat nagyon szĂvesen harapnĂĄm. ^^
3/59 anonim vĂĄlasza:
Nekem tetszik, szerintem semmi gond az alakoddal :)
4/59 anonim vĂĄlasza:
Ătlagos, fenekedre egy kicsit edzz, mert fonnyadt. De amĂșgy nincs veled baj nagyon szĂ©p a hajad. PĂłthaj vagy igazi?
5/59 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Igen, rĂĄ fĂ©rne Ășgy mindenre az edzĂ©s ..
A hajam sajĂĄt, köszönöm szĂ©pen đđ
2020. febr. 17. 14:10
6/59 anonim vĂĄlasza:
Hova valĂłsi vagy kĂ©rdezĆ?
Szingli vagy? Mit csinålsz hétvégén? :D
Hehe!
7/59 anonim vĂĄlasza:
Az egódat akarod növeltetni? Mert akkor elmondom, hogy nem nézel ki jól.
8/59 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Nem! AbszolĂșt nincs egom. Ăs nem azĂ©rt tettem ki hogy növelje bĂĄrki is az önbizalmam. EgyszerƱen csak vĂ©lemĂ©nyek Ă©rdekelnek, illetve tanĂĄcsok. A te vĂ©lemĂ©nyed is Ă©rdekel, nem nĂ©zek ki jĂłl, rendben. Ăn nem is vĂĄrom hogy mindenkinek tetszek. Köszi szĂ©pen a vĂĄlaszod.
2020. febr. 17. 14:19
9/59 anonim vĂĄlasza:
Szép hajad van, de fogyózni kéne.
10/59 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Rajta vagyok! :) köszönöm!
2020. febr. 17. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!