Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire rossz az alakom?
2020. febr. 17. 14:02
11/59 anonim válasza:
#9: Szerintem nincs elhízva. Van combja de az ő alakja ilyen típusú. Lehet rá edzeni, sőt nagyon szexi lehet ha edz rá de nincs vele különösebb gond.
Az én válaszomra nem reagált a kérdező, ezek szerint nem ér rá az elkövetkező 70 évben. Szomorú. :D
12/59 anonim válasza:
Hajad szép, arcodat meg a melleidet sajnos nem látjuk, pedig az is fontos lenne... ami fenekedet, lábadat illeti, van rajta felesleg azért elég rendesen!!
13/59 anonim válasza:
Lehet dolgozni a popsin de amúgy egész jó
25F
14/59 anonim válasza:
Eddig 10/10. Elölről is jöhetne egy kép.
36F
15/59 érdeklődő35 válasza:
A hajad sokat kitakar. De a feneked arányosnak tűbik a tested többi részével. Szóval amennyi látszik, az alapján így jól nézel.
16/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Egyebként 171cm vagyok és 72kg... Ami sok tudom. De rajta vagyok a változtatáson. Mert az utóbbi időben sajnos nagyon elhagytam magam.
2020. febr. 17. 14:30
18/59 anonim válasza:
Azt viszont nagyon becsülöm, hogy egy esetleges negatív vélemény esetén is nagyon pozitív a reakciód! Ez már önmagában egy nagyon nagyon fontos dolog egy emberben, nőben...👍12# - es voltam.
19/59 anonim válasza:
Elsore kb 18-nak gondoltalak a keped alapjan, de ha 25 evesen ilyen az alakod, akkor nincs sok gond. 1 kicsit tenyleg adhatnal le zsirt, de szepen oszlik el es eleg formas a combod is, mar amennyire latni. Nekem bejosz igy is, de az egeszeged szempontjabol se hanyagold el a mozgast. A hajad is szexi. Osszesegeben tolnalak mint a lopott biciklit es nyalnam a fingodat.
20/59 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a látvány, jó nő vagy. Ezt mondanám nőiesen teltnek. Ha nagyon akarsz edzhetsz kicsit, de nem érdemes komoly fogyóba kezdened. Arányos, egészséges a felépítésed, 100-szor vonzóbb vagy min a divatmagazinok, kifutók rémségei. Remélem érzed, hogy komolyan írom, nem csak jóindulatú hízelgés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!