Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire rossz az alakom?
2020. febr. 17. 14:02
11/59 anonim vĂĄlasza:
#9: Szerintem nincs elhĂzva. Van combja de az Ć alakja ilyen tĂpusĂș. Lehet rĂĄ edzeni, sĆt nagyon szexi lehet ha edz rĂĄ de nincs vele kĂŒlönösebb gond.
Az Ă©n vĂĄlaszomra nem reagĂĄlt a kĂ©rdezĆ, ezek szerint nem Ă©r rĂĄ az elkövetkezĆ 70 Ă©vben. SzomorĂș. :D
12/59 anonim vĂĄlasza:
Hajad szép, arcodat meg a melleidet sajnos nem låtjuk, pedig az is fontos lenne... ami fenekedet, låbadat illeti, van rajta felesleg azért elég rendesen!!
13/59 anonim vĂĄlasza:
Lehet dolgozni a popsin de amĂșgy egĂ©sz jĂł
25F
14/59 anonim vĂĄlasza:
Eddig 10/10. ElölrĆl is jöhetne egy kĂ©p.
36F
15/59 Ă©rdeklĆdĆ35 vĂĄlasza:
A hajad sokat kitakar. De a feneked arĂĄnyosnak tƱbik a tested többi rĂ©szĂ©vel. SzĂłval amennyi lĂĄtszik, az alapjĂĄn Ăgy jĂłl nĂ©zel.
16/59 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Köszönöm szépen.
EgyebkĂ©nt 171cm vagyok Ă©s 72kg... Ami sok tudom. De rajta vagyok a vĂĄltoztatĂĄson. Mert az utĂłbbi idĆben sajnos nagyon elhagytam magam.
2020. febr. 17. 14:30
18/59 anonim vĂĄlasza:
Azt viszont nagyon becsĂŒlöm, hogy egy esetleges negatĂv vĂ©lemĂ©ny esetĂ©n is nagyon pozitĂv a reakciĂłd! Ez mĂĄr önmagĂĄban egy nagyon nagyon fontos dolog egy emberben, nĆben...đ12# - es voltam.
19/59 anonim vĂĄlasza:
Elsore kb 18-nak gondoltalak a keped alapjan, de ha 25 evesen ilyen az alakod, akkor nincs sok gond. 1 kicsit tenyleg adhatnal le zsirt, de szepen oszlik el es eleg formas a combod is, mar amennyire latni. Nekem bejosz igy is, de az egeszeged szempontjabol se hanyagold el a mozgast. A hajad is szexi. Osszesegeben tolnalak mint a lopott biciklit es nyalnam a fingodat.
20/59 anonim vĂĄlasza:
Nekem nagyon tetszik a lĂĄtvĂĄny, jĂł nĆ vagy. Ezt mondanĂĄm nĆiesen teltnek. Ha nagyon akarsz edzhetsz kicsit, de nem Ă©rdemes komoly fogyĂłba kezdened. ArĂĄnyos, egĂ©szsĂ©ges a felĂ©pĂtĂ©sed, 100-szor vonzĂłbb vagy min a divatmagazinok, kifutĂłk rĂ©msĂ©gei. RemĂ©lem Ă©rzed, hogy komolyan Ărom, nem csak jĂłindulatĂș hĂzelgĂ©s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!