Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az ha egy srác meghúzza a saját unokatestvérét?
Figyelt kérdés
Természetesen gumival és csak örömszerzés volt a cél valamint ittas állapotban voltak.2020. febr. 17. 10:49
11/27 anonim válasza:
Legalább nő az unokatesó vagy virsli partit tartottatok?
12/27 anonim válasza:
Nekem úgymond nem igazi unokatesóim voltak, ès volt akivel felfedeztük egymást. N
13/27 anonim válasza:
Te is tudod hogy nem normális, ahogy az sem hogy "meghúzza"-nak gondolod a szexet és csak ennyit jelent "megdugtam oszt' jólvan" ez kb. bizonyos népcsoportokra jellemző gondolkodás.
14/27 A kérdező kommentje:
És ha szinglik mindketten akkor se fér bele? Csak jól akarták érezni magukat.
2020. febr. 17. 12:10
15/27 kisördög1 válasza:
Nem normális, de annál izgatóbb! :))
17/27 anonim válasza:
Nekem az egyik volt barátnőm mesélte, hogy egy második unokatestvére akarta meghúzni. Először azt mondta, hogy visszautasította, aztán egyszer rájöttem, hogy meg is dugta. Nem cigányokról van szó. Sajnos van olyan nő aki szinte bárkivel lefeküdne.
18/27 anonim válasza:
Cigányoknál az is normális ha a kistestvérüket csinálják fel
19/27 anonim válasza:
nem tudom mennyire normális, de izgalmas
16L
20/27 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy normális, vagy nem normális, hanem az, hogy egészséges, vagy nem. Mert a szexualitás ösztönös. A következményekben lehet probléma: ha gyereket nemzel, lehet hogy zseni lesz, de lehet, hogy szellemileg, vagy fizikailag sérült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!