Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hogy élitek meg, hogy amíg fiatalok vagytok, mindenki titeket akar, aztán idősebben mindenki átnéz rajtatok?
:DD. bocsánat, hogy nevetek, de ez ilyen.
Mondjuk, azért teljesen nem mondanak le róluk a férfiak, szerintem mindig vannak gavallérok, akik bókolnak egy nőnek, kortól, kinézettől függetlenül. A bók a lélek simogatása.
Néhány napja láttam egy idősebb nénit, úgy 60 körül volt és beszélgetett egy másik nénivel (együtt utaztunk, nem tudtam nem hallani a beszélgetést) szóval találkozóra mentek és férfiakat említettek, nos, a néni láthatóan izgult, pont mint mi fiatalok egy randi előtt. Egyem meg a szívét, olyan kétségbeesetten nézegette a körmeit és önmagát, hogy vajon tetszeni fog-e a férfinak.
Az idősek is emberek, tele érzelmekkel. Aranyos volt ezt látni. :)
A fiatal csajok néznek át a pasikon, akik nem jönnek be nekik, hát.. a fagyi ilyen, néha visszanyal, máskor meg finom. :D
Ez engem is érdekelne
Hogy dolgozzàtok ezt fel?
Pl most szombaton egy buliban láttam egy ilyen helyzetet:
Volt egy harmincas nőtársasag, táncoltak, a palik nezegették is őket. Aztán beszáguldott két húszéves és hirtelen minden faszi őket kezdte nézni. A harmincasok mintha citromba haraptak volna, olyan fejjel néztek miután észlelték hogy hirtelen láthatatlanná váltak
“a „láthatatlanság szindrómát” ecsetelő cikkek, amiben hétköznapi csinos nők, vagy éppen tökéletes formában lévő színésznők vallanak arról, hogy szinte megszűntek létezni a külvilág férfijainak számára.
Elevenen, kétlábon járva, sokszor kifejezetten ápoltan és csinosan tűnnek el szépen ennek a korosztálynak a női a pasik radarjairól, vagyis szűnnek meg vizuális kísértésnek lenni a férfiak számára, drámai jövőképet festve ezzel a harmincas éveket taposó nők számára. Vagyis hiába minden, a test-, arc- és lélekápolás? A fiatalság kultusz kinyírja még a 21. század adta, már-már a fizika határait döngető szépészeti kezeléseket, önismeretet, egészségtudatos, sportos életmódot egyaránt bevető nőket? Hivatalos kutatások szerint 46 évesen érjük el a kort, amikor már a férfiak nem tartják ki hosszan nekünk az ajtót gálánsan, és nagy eséllyel már a buszon sem állnak fel a kedvünkért.”
Most mind a két nemnek meg van az előnye. A lányok ugye hamarabb érnek, de korábban is öregednek, mivel a férfiaknak tovább termelődik a növekedési hormon és jobb a sejtregeneráció. Ellenben főleg a károsabb életvitelnek, ami általánosságban igaz, korábban is halnak a férfiak.
De tény, hogy nagy átlagban később kell szembenézniük a férfiaknak, hogy már csak keveseket érdekelnek. Persze mindig lesznek olyanok mind a két nemből, akik az idősebbeket kedvelik, de ez általában nem igaz. Nyilván az élet nem gyakori, szóval jóval kevesebben vannak a milf őrültek és az 50-es férfiakat kedvelő lányok. Egy átlag 20-as éveinek elejét taposó lány akármilyen jól karban van tartva egy 50-esre azt mondja, hogy pfuj.
De ilyen ez a popszakma. Az alap "gyári programunk" az, hogy a fiatalokat részesítsük előnyben. Nem kéne elfelejteni, hogy ez az ösztönünk a fajfenntartás és annak a célja a szaporodás. Az pedig minél fiatalabb, egészséges esetben termékenyebb is. Ennyi, felesleges tovább erről beszélni, ezek tények és hiába vannak más tényezők, amik elferdíthetik az ilyen vágyakat, attól még általánosságban ez az igaz és ez a természetes. Ehhez nem kell diploma, hogy ilyen egyszerű mechanizmust felfogjon valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!