Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar szájjal kielégí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar szájjal kielégíteni a barátnőm?

Figyelt kérdés

Régebben úgy voltam vele hogy csak magától nem akarja valamiért de mostanában volt hogy megkértem rá, de egyszerűen nem akarja.

Miért lehet ez? Én mindig kiszoktam nyalni.

Lányok, ez nálatok sem alap dolog egy kapcsolatban?

2020. febr. 8. 11:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%

Nálam alap dolog.

De vele kell megbeszélned miért nem akarja csinálni.

2020. febr. 8. 11:40
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
ezt tőle kérdezd meg
2020. febr. 8. 11:47
 3/17 A kérdező kommentje:
Csak annyit mond rá hogy nem akarja, de azt már nem hogy miért.
2020. febr. 8. 11:48
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Biztos irtózatosan büdi vagy odalenn. Mindenki azt mondja hogy jaaaj intim mosakodo, de én a kefirrel veszem el a szagát mindig, és ráadásul hűsít is úgyhogy rendkívül élvezem, főleg ha beledugom, olyan selymes és puha. Próbáld ki szerintem te is, biztos beválik
2020. febr. 8. 11:54
 5/17 anonim ***** válasza:
23%
Én kidobtam volna az első alkalom után. Hálátlan ri-banc :D
2020. febr. 8. 11:59
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Minden alkalommal kényeztetem szájjal a barátom. Szerintem rossz íze van a spermádnak, azért vonakodik tőle, de a legjobb az lenne ha megkérdeznéd tőle, hogy miért nem.
2020. febr. 8. 12:09
 7/17 anonim ***** válasza:
97%

Nalam alap altalaban.

De volt olyan parom akinek egyszeruen rossz volt az ize, es nem fertozes vagy rossz higenia miatt,elegge gyorsan vege is lett.

Probald megbeszelni vele hogyha nem is mindig akkor legalabb neha.illetve biztos van oka ra, probald megbeszelni vele

2020. febr. 8. 12:17
 8/17 anonim ***** válasza:
34%

Alap dolog egy kapcsolatban az orál oda vissza. Szakíts vele.

Én mindig leszopom a pasim, mert szeretem csinálni és ő elég szépen meghálálja nekem.

Erre rá mehet simán a kapcsolatod szerintem

24/N

2020. febr. 8. 13:05
 9/17 anonim ***** válasza:
93%

Én a mostanit imádom szpni.

Több oka is lehet; büdös vagy, nem kíván, rossz az ízed, vagy csak szimplán undorodik tőle, hogy azt a szájába vegye.

2020. febr. 8. 13:20
 10/17 anonim válasza:
Az én barátnőm sem akarta csinálni sokáig. Nálunk az volt a probléma, hogy még a kapcsolatunk elején amikor csinálta, nem kapott elég pozitív visszajelzést arról, hogy jól csinálja-e, ezért ő elkönyvelte, hogy biztos nem jó. De persze amikor kérdeztem, hogy miért nem akarja, ő azt válaszolta, hogy nem szereti.
2020. febr. 8. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!