Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha egy nő le akar veletek feküdni mit tegyen, mondjon hogy vegyétek a lapot?
Figyelt kérdés
Az illető atszokott jönni hozzánk, tehát a lakásban kéne valami tuti tipp :)2020. febr. 8. 17:10
3/13 A kérdező kommentje:
Kis komplikáció, hogy a férjem bátyja. Tehát kicsit jobban kéne osztonoznom.
Ui. A férjem engedélyét ki kértem
2020. febr. 8. 17:16
4/13 anonim válasza:
Gyönyörűek lehettek. Mocskos állatok.
5/13 A kérdező kommentje:
Egyszer élünk, senkinek nem artanank vele. És ha nekünk belefer akkor nincs min megbotrankozni.
2020. febr. 8. 17:25
6/13 October15 válasza:
Mi a retek. XD Na m1.
Hát ha már férjed van akkor szerintem azért rá tudsz venni egy pasit hogy felizguljon nem? Ha nem meglepő módon közli hogy nem fekszik le a testvére feleségével akkor közlöd hogy meg van engedve amit ő nyilván nem fog elhinni. Úgyhogy lesz egy igen meredek beszélgetése az öccsével. XD Ha a férjed tényleg megengedte akkor a következő alkalommal szimplán közlöd vele hogy le akarsz vele feküdni.
7/13 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy megkerdi az öccsét. Viszont én is attól tartok, hogy fel és vissza utasit.
2020. febr. 8. 17:29
8/13 anonim válasza:
Hajolgass előtte miniben, bugyi nélkül!
9/13 A kérdező kommentje:
Jó, de mi van ha úgy megelegszik a szimpla látvánnyal?
2020. febr. 8. 17:44
10/13 anonim válasza:
Nyúlj a gatyájába. És kapni be neki. Venni fogja a lapot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!