Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinálnak jól azok akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnak jól azok akik már tini korukban sikeresek az ellenkező nemnél?

Figyelt kérdés

Én huszon évesen sem vagyok sikeres.

Aki tízen évesen nem volt jó, az később se várjon túl sok jót?

2020. febr. 16. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
Nem stresszeltem ra soha, magamat adtam L
2020. febr. 16. 22:08
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
84%

Szép gyereknek születnek, sokat vannak közösségben.

Nem csinálnak igazából semmit, csak úgy hozza az élet nekik.

2020. febr. 16. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha fiú vagy, ráb.asztál. Már sohasem leszel sikeres. Örülj, hogy k.úrhatsz egy leharcolt, kövér tehenet, és nevelheted az elb.aszott kölykét, aki természetesen nem tőled van 😁
2020. febr. 16. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedtek.
2020. febr. 16. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Tiniként menő cuccok,mert hiába mondják,hogy nem a ruha teszi az embert, DE...akor igen. Aztán csak önmagát kell adni,lazán.
2020. febr. 16. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Tiniként általában az népszerű, akinél adott a jó külső és a laza, extrovertált személyiség, illetve aki "menő", de ez közösségenként jelenthet mást és mást.

Attól, hogy valaki kamaszként nem ilyen, később természetesen lehet sikeres. Az évek során fejlődhet az önismerete és önbizalma, plusz magának is és a környezetének is változik az értékrendje. Persze sokan megragadnak egy tini szintjén, de jó esetben azért egy huszonéves közeg kevésbé felszínes ilyen szempontból. Sok példa van rá, hogy egy visszahúzódó, csendes "szürkeegér" lány vagy egy lúzernak tartott srác felnőtt korára kinyílik és vonzó, ismerkedés terén sikeres személyiség lesz.

2020. febr. 16. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Jó a dumája,ennyi a titka az egésznek. Ha van egy jóképű,de nem olyan megnyerő dumával és van egy kevésbé jóképű,akinek nagyon jó a dumája..... szerinted ki lesz a népszerűbb egy társaságba?!
2020. febr. 16. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!