Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hagyományos férfi vs PUA?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyományos férfi vs PUA?

Figyelt kérdés
Elsősorban nők véleménye érdekelne, akiknek volt dolga PUA-val. Igaz, hogy a csajozás terén egy hagyományos férfinak esélye sincs egy kiképzett PUA-val szemben? Ugyebár egy sima pali csak a saját tapasztalataira hagyatkozhat, viszont egy PUA-t külön erre a célra kialakított táborban képzik ki a csábítás mesterségére, szakavatott mesterek, guruk. Egyszóval szerintetek melyik a nyerő? Mezei férfi vagy kiképzett PUA?

2020. febr. 16. 19:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
95%

Az hogy vannak emberek akik segíteni akarnak nem rossz dolog, de hogy ezért egy csomó pénzzel lehúzzák az embereket már nem franktó.

Te is lehetsz PUA és nem kell hozzá tábor, legyél figyelmes, kedves, normális azzal már a felénél jársz a PUA-nak.

2020. febr. 16. 20:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Előbb voltam PUA ,hogy tudtam volna mit jelent. Szerintem nem ajánl

senki egy szabvány (ex) pasit,a legjobb barátnőjének,unokatesójának,akármi...

De lehet egy teljesen átlagos fickó is annyira jó szerető,hogy a top 3mon belül legyen egy nő életében.

2020. febr. 16. 20:55
 13/13 anonim ***** válasza:
68%
Ez a puázás maximum valami 15 éves kislányoknál jön be :D
2020. febr. 17. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!