Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok titeket zavar, ha egy pasi elelvesekor liheg, vagy nrha nyog?
Figyelt kérdés
Ugy vettem eszre a bnomon, hogy mrglelopodott amikor elelvezskornyogtem, azt mondta o a csendes pasikhoz szokott, nekibez fura.
Sima erdekelodes csak, hogy titeket zavarna?
Baratnom 19, en pedig 22 vagyok
Koszi :)
2020. febr. 16. 15:15
1/10 anonim válasza:
Nem zavar, én szeretem. Az zavarna, ha csendben lenne.
2/10 anonim válasza:
Nem! Sőt néha izgat is! :) 18/L
3/10 A kérdező kommentje:
Es mik a tapasztalatok?
Csendesebb pasijaitok voltak inkabb?
2020. febr. 16. 15:18
4/10 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, ha a pasi nincs csendben szex közben, nem is csak élvezéskor. Szerencsére párom egyáltalán nem csendes.
22L
5/10 anonim válasza:
Nem tudom számomra ki ábránditó hogy ha egész aktus alatt csendve van. Mintha nem élvezné vagy egy darabb bot lenne.
21l
7/10 A kérdező kommentje:
Koszi csajok.
Jaj elnezest.
Uj telefon es a billentyuzetet meg szokni kell.
De varhato volt, hogy valaki megfogja jegyezni :)
Ilyen nep vagyunk.
2020. febr. 16. 15:55
8/10 anonim válasza:
Engem kifejezetten izgat, tetszik ha egy pasi sóhajtozik, nyög. De nem csak elélvezéskor, aktus közben is.
9/10 anonim válasza:
Nyögjön mély hangon a fülembe,ahogy magához szorít és bennem van :) nincs is annál jobb
10/10 anonim válasza:
Én nyögök rendszeresen, de ha kanosabb kedvemben történő szex közben elélvezek, akkor még néha üvöltök, mint egy oroszlán. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!