Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyire zavar titeket, ha friss kapcsolatban, az első 1-2 alkalommal a pasi gyorsabban elsül, mint kéne?
Figyelt kérdés
2020. febr. 5. 09:24
1/9 anonim válasza:
Nem zavar, amennyiben nem hagy kielégítetlenül és idővel ténylegesen tovább bírja.
Ha hosszú ideje nem szeretkezett, teljesen normális, hogy az első alkalom rövid ideig tart.
31N
2/9 anonim válasza:
Nem probléma ha komolyan gondolom vele,es utana velem is foglalkozok. Ha csak szexkapcsolat lenne akkor zavarna
3/9 anonim válasza:
Eleve ha a férfi tapasztalt hosszú előjátékkal nyít
4/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar. Ilyenkor még szokjuk egymást, és lehet úgy is gondolni, h annyira felizgatom h nem bírja tovább taetani.
5/9 anonim válasza:
Nem zavarna , de remélem azért szájjal befejezne engem is
6/9 exelant válasza:
Ha a gyors elsülése mellett te is ki vagy elégítve, más kielégítési formával, akkor nem baj. Hosszabb előjáték kellene esetleg, vagy az aktust neki megszakítgatni, mielőtt a végkifejlete megtörténik a dolgoknak, hogy húzhassa az időt, míg az elsülés meg nem történik. De idővel tényleg szoknia kellene téged, s hátha tovább bírná. Illetve ha egy együtt töltött alkalom alatt többször is egymáséi lesztek, kis pihenővel, míg regenerálódtok, akkor a 2. , 3. elsülésének már hosszabb idő kell amúgyis, hátha neked is az jobb lenne már... Engem nem zavar a gyors elsülés, ha én is mellette ki vagyok valamilyen formában elégítve. Nehezen elégülök ki amúgyis hüvelyben, nem várom el egy férfitól sem, hogy addig bírja, míg nekem nem jó..
7/9 anonim válasza:
Ha figyelmes és ennek ellenére ügyel arra, hogy meglegyen mindenki öröme netán hamar "tűz késszé" teszi magát újra akkor nem gond, ha az első 1-2 alkalommal hamar durran. Ha viszont mindig, hát az gond lenne.
8/9 Roman00SA válasza:
En is hamar elsulok de nyalassal kompenzalok
9/9 anonim válasza:
Eleinte nem probléma
De ha 1 hónap után is akkor ott véget vetek a kapcsolatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!