Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is tömérdek mennyiségü privátot kaptok? 19/F
# 9
Pont nem képcserés üzeneteket törültem.
(Rosszul töltött be a telefonom, s valakinél véletlenül rányomtam a tiltásra, s azzal huss...)
Igen,napi szinten. Némelyikkel el lehet beszélgetni
De az kevesebb...
Én is szoktam, régebben egyébként többet kaptam, most már kevesebbet, lehet azért mert már 27 vagyok :O :O
Én eldumálgatok az emberekkel, de volt már innen komolyabb is.
N
Igen. Szinte ugyan azok írnak.
A kedvencem az az, amikor olyat kérdez, amit leírtam a válaszomban is a kérdésnél.
Mondom neki hogy megvàlaszoltam, erre a válasz: ja nem tudom melyik válasz adó vagy...
Szerintem gàz, amikor mindenkire ír privátban, utàna meg azt se tudja hogy melyik a válaszom.
Na mindegy is, én tiltom őket. Először mindenkivel rendes vagyok, de amikor nem képes megérteni amit mondok, és még én vagyok a szar :D vicc kategória.
10 alkalomból kb 1 ember a normàlis aki rám ír.
Olyan is volt aki rám szàllt, regényeket írt, amiben végig mocskolódott. Persze tiltottam. 5 perc múlva egy màsik regisztrációjàból írt hogy ne merjem tiltani XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!