Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti is tömérdek mennyis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is tömérdek mennyiségü privátot kaptok? 19/F

Figyelt kérdés
Rám is szoktak fiúként írni néha privátban egy egy kérdés vagy válass után, viszont az egyik lánybarátom folyamatosan tonnaszámra kapja az üziket, foleg ha szexualitás kategóriában ír ki valamit..
2020. febr. 16. 15:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

# 9

Pont nem képcserés üzeneteket törültem.

(Rosszul töltött be a telefonom, s valakinél véletlenül rányomtam a tiltásra, s azzal huss...)

2020. febr. 16. 15:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen,napi szinten. Némelyikkel el lehet beszélgetni

De az kevesebb...

2020. febr. 16. 16:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam, régebben egyébként többet kaptam, most már kevesebbet, lehet azért mert már 27 vagyok :O :O

Én eldumálgatok az emberekkel, de volt már innen komolyabb is.

N

2020. febr. 16. 16:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon sok üzenetet szoktam kapni főleg ha a szexualitás kategóriában válaszolok. Pedig annyira nem provokatívnak a válaszaim, sőt, segítő szandekuak mindig, szoval nem nagyon értem hogy egyes ki nem fejlődött egyedeknek miért az ugrik be hogy megkérdezze, hogy akarok-e dickpicet vagy én küldök-e képet. Hát, nem. Egyik sem, köszönöm.
2020. febr. 16. 16:19
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Szinte ugyan azok írnak.

A kedvencem az az, amikor olyat kérdez, amit leírtam a válaszomban is a kérdésnél.

Mondom neki hogy megvàlaszoltam, erre a válasz: ja nem tudom melyik válasz adó vagy...

Szerintem gàz, amikor mindenkire ír privátban, utàna meg azt se tudja hogy melyik a válaszom.

Na mindegy is, én tiltom őket. Először mindenkivel rendes vagyok, de amikor nem képes megérteni amit mondok, és még én vagyok a szar :D vicc kategória.

10 alkalomból kb 1 ember a normàlis aki rám ír.

Olyan is volt aki rám szàllt, regényeket írt, amiben végig mocskolódott. Persze tiltottam. 5 perc múlva egy màsik regisztrációjàból írt hogy ne merjem tiltani XD

2020. febr. 16. 16:21
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jellemző.
2020. febr. 16. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!