Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is tömérdek mennyiségü privátot kaptok? 19/F
Szerintem ez elég alap dolog. Mármint aki gyakorizik kicsit többet az átlagnál annak már nincd benne semi bumm...
21l
Én is szoktam néha szimpi emberekre írni de kb. 10-ből 8-al el is beszélgettem. A másik kettővel meg ellaposodott a beszélgetés és ennyi volt.
Rám is írtak már sokan. Volt hogy nem írtam oda hogy F és rögtön rám írtak a férfik. Volt aki nagyon cifra dolgokat mondott miután annyit írtam vissza hogy "Bocsi, srác vagyok" még én dögöljek meg hogy ő rám írt mert ki van éhezve. :D
Volt hogy nagyon kedves hölgyek is rám írtak mert tetszett nekik valamilyen válaszom.
Szerintem önmagában azzal hogy ráírsz valakire még nincsen gond. De a férfiak tönkreteszik itt az egész privát üzenet létezésének lényegét. SZERINTEM.
F
A kedvenc üzim amit minden nap meg kapok 3 sráctól hogy: Eger mellet lakom 184cm magas vagyok rövid barna hajam van 18 éves és szeretek motorozni. Van kedved ismerkedni?
Imádom xd és 3 külömbözö fasziról van szó xd biztos ikrek xd
#8: Hogy merted kitörölni a beszélgetésünket? Akkor most küldjek még 30 farokképet?
Rettenetesen megbántottál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!