Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Urak! Mennyire izgatja fel Önöket egy megfelelő mennyiségű zsírréteggel rendelkező, ám sportos, edzett, viszonylag izmos lány látványa, akiről lerí, hogy van benne erő?
Figyelt kérdés
2019. júl. 18. 10:40
1/16 anonim válasza:
Engem nagyon!
Én amúgy is szeretem a molett nőket, szeretem ha van mit fogni!
2/16 anonim válasza:
Attól függ.
De valószínű szívesen találkoznék vele.
3/16 anonim válasza:
Iszonyúan. Bárcsak ráülne az arcomra is a farkam előtt. 31F
5/16 anonim válasza:
az a szép szerintem és a legjobb az ágyban (fogdosás, hozzábújás szempontjából), ha a lány sportos, érződik, hogy sportos, de van annyi fognivaló rajta, hogy bele lehessen markolni a fenekébe, combjába
A szálkás jól tud kinézni, de szex közben nem jó érzés markolászni
6/16 anonim válasza:
Ez a kép eléggé messze van a leírástól, de ha te az edzőtermembe lejönnél, biztosan berántanálak magammal egy félreeső helyre😉
7/16 anonim válasza:
Ez minden csak nem zsírrétegű!
Erősebb testalkat, semmi több.
Ez egy iszonyat jó nő!
Akarnám de nagyon...!
8/16 kisördög1 válasza:
A képen látható csaj pl. nagyon!!
9/16 anonim válasza:
Hölgyem! A képet nem látom (mert nem) de érdekes lenne.. Csak a a látvány a kérdés hogy az felizgat-e minket vagy más is? Nem rossz dolog ha egy lányban van erő.. Nem, nem vagyok az alfa hím de az erő biztonságot ad mert aki igazán erővel rendelkezik jól tudja azt használni és kontrollálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!