Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szégyen, hogy ennyi évesen már orálisan elégítettem ki több pasit is?
Azért a mi világképünknek valóban túl fiatal voltál. Főleg hogy nem is egy volt.
De elmúlt nagylány lettél. Jó hogy nem siklott félre az életed. De talán inkább téged zavar hogy ez történt. Azt mondod ennyinek néznek. Nem kell mindenkinek mesélned mi volt akkor. Élj a mában. Én sem mesélem senkinek a fiatalkori nemi életemről. Nem is erdekel senkit. Az meg hogy itt privatokat kapsz... ne foglalkozz vele. Mindegy mit írsz ha nő vagy. Kicsi a melled ,elromlott a számítógéped. A végeredmény hogy valaki csak meg akar dugni.
Én úgy gondolom, hogy Te nem nagyon tudod feldolgozni. Nem véletlen hogy azt mondják az ember éretlen a szex bárminemű formájára ha túl fiatal. Persze nem testileg. Inkább lelkileg nehéz feldolgozni mégha azt is gondolják hogy nem probléma.
Én is már álltalános iskola 8.ban felfedeztem a fiúkat hasonló módon.
Szerintem ne rágódj a múlton.
Nincs rád írva, csak az tudja akinek elmondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!