Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbálás utáni szégyen és fájó érzés?
Figyelt kérdés
Megutáltam az egészet. Nem áll fel teljesen a péniszem és maszturbálás után mindig szégyenérzetem van. A libidóm egyenlővé vált a nullával.2020. jan. 23. 09:13
1/7 anonim válasza:
Szerintem te itt inkább azon szégyenkezel, hogy ne áll fel.
2/7 anonim válasza:
Várj egy kicsit. Lehet, hogy az utóbbi időkben picit túlzásba vitted a dolgot nem? S miért érzel szégyenérzetet? Azért érzed, mert úgy érzed, hogy helytelen az önkielégítés etikailag vagy vallásilag?
3/7 A kérdező kommentje:
Hónapok óta nem csináltam. És hiába.
Inkább úgy érzem, hogy becsapom magamat mert úgysem lennék jó a lányokhoz.
2020. jan. 23. 09:52
4/7 anonim válasza:
Önértékelési problémáid vannak. Szakembert javaslok terápiával.
5/7 anonim válasza:
Hömm... lehet vmi vallási/lelki oka?
6/7 anonim válasza:
Nagyon erős mentális komplexusaid vannak tudat alatt. A maszturbáció nem bűn! Sőt nagyon is hasznos mert megismered, felfedezed a testedet.
Ezt kellene magadban tudatosítanod, ha sikerül akkor elmúlnak a problémáid. Ha nem sikerül akkor szakember.
7/7 anonim válasza:
az ejakuláció utáni energiaveszteség ürességet okoz. Ajánlanám a tudtos szexet illetve magmegtartást, mint természetes szexuális utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!