Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem azon túl magam hogy nekem sosem lesz sikerem a lányoknál?
Sosem volt barátnőm, egész tini koromat lány nélkül éltem, kimaradt minden.
Nagyon vágynék a szeretetere meg a
szexre.
De szerintem örökre szűz maradok, mert nem tudok lányokkal ismerkedni.
A kinézetem alapján senki nem gondolná rólam hogy nem volt barátnőm.
Kiírod ide naponta 20x a kérdést... - ugyi hogy máris mennyivel jobb? Ha már azt a választ nem fogadod el hogy talán tenned is kellene érte nem csak picsogni és önsajnáltatni magad.
Képzed el 19 évesen veszítettem el, nem tinikoromban. S hogy sikerül? Hát úgy hogy addig minden nő elhajtott, gyámoltalanul próbálkoztam, de nem álltam meg s láss csodát sikerült, s rájöttem arra, hogy a kommunikáción, kezdeményezésen és udvarláson át visz az út.
Hat ha a kulsodrol nem ri le, akkor tedd ki magad a huspiacra.
Tinder, Badoo, fenykepek. Eszedbe ne jusson magadrol irni, ha csak ilyeneket mondasz. Gyakorolj, eloszor benazol, aztan belejossz a chatelesbe.
Hagyd, hogy radroppenjenek a nok. Eloszor inkabb barkit, aki egyefene, szinten gyakorlasbol. Aztan menni fog, mint a biciklizes.
Vigasztaljon a tudat, hogy irtozatos hulyesegeket gondolsz, nem igy van.
Kezdd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!